VIDEO Secunde demenţiale: Ultimul atac al României care a adus victoria cu Ungaria! Neagu a plâns

VIDEO Secunde demenţiale: Ultimul atac al României care a adus victoria cu Ungaria! Neagu a plâns

Cristina Neagu a contribuit cu zece goluri la victoria României

În „finala“ grupei C, naţionala de handbal feminin a făcut un meci de povestit nepoţilor care a asigurat prezenţa în Main Round-ul Campionatului Mondial.

Ştiri pe aceeaşi temă

România - Ungaria e un meci despre care iubitorii handbalului din ţară vor vorbi şi peste ani! Un meci atipic pentru tricolore care, de obicei, pierdeau pe final partidele pe muchie de cuţit. De altfel, nu mai departe de acum două zile, România a „reuşit“ să conducă Muntenegru cu patru goluri după minutul 46, pentru ca, la final, să părăsească parchetul, pierzând la un gol!
 
Vineri însă, roata s-a întors! Finalul confruntării cu Ungaria, una în care am fost conduşi cu 6 goluri la pauză, a fost, pur şi simplu, demenţial! 
 
După time-out, România a avut ultimul atac al meciului şi 32 de secunde la dispoziţie pentru a obţine victoria. Dacă s-ar fi terminat 27-27, Ungaria era în Main Round, iar România în lacrimi!
 
A urmat însă, probabil, cel mai frumos atac al României de la acest Mondial, finalizat cu o pătrundere din partea Laurei Pristăviţă (fosta Oltean), care a adus un 7 metri pentru România!
 
Deşi, iniţial, comentatorii au crezut că Pintea va arunca, aceasta doar a adus mingea pentru Neagu, iar aceasta şi-a respectat procentajul de sută la sută de la 7 metri, ducând România în următoarea fază: 28-27!
 
Au urmat secvenţe fabuloase, cu comentatorii Digi Sport răguşind şi cu Cristina Neagu în lacrimi:
 

 
CITEŞTE ŞI:
 


FOTO Mesajul prin care fanii maghiari i-au provocat pe români, la startul partidei de la Mondialul de handbal
 
 
 
 
 
Selecţionerul Ungariei a tunat după ce a fost învins de România în ultimul minut: „A fost o ruşine! E ceva personal“
 
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările