VIDEO Scene de Western la Cupa Africii. Fanii ivorieni au sesizat un blat grosolan şi s-au războit cu forţele de ordine

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Nemulţumiti la culme din cauza unui blat jalnic între Coasta de Fildeş şi Camerun, în faza finală a preliminariilor Cupei Africii pe Naţiuni, suporterii ivorieni au pătruns pe teren, unde s-au războit zeci de minute cu forţele de ordine.

Camerun şi Coasta de Fildeş s-au întâlnit în faza finală a preliminariilor Cupei Africii pe Naţiuni, terminând la egalitate, 0-0. La acest scor, ambele formaţii s-au calificat la Cupa Africii pe Naţiuni, motiv pentru care s-au mulţumit să menţină rezultatul alb până la final. Zeci de minute cele două echipe nu au creat nici măcar o fază de atac, blatul fiind evident. Această manieră grosolană de a aranja partida nu a fost digerată prea uşor de suporterii ivorieni, care au pătruns pe teren şi nu au ieşit mai bine de două ore.

Forţele de ordine, neputincioase la început, i-au dispersat ulterior pe fani, dar au fost nevoiţi să apeleze la forţa fizică şi la echipamentele din dotare. 

Turneul final al Cupei Africii pe Naţiuni din 2015 se va desfăşura în Guineea Ecuatorială în perioada 17 ianuarie - 8 februarie. Până în acest moment au obţinut calificarea Algeria, Republica Capului Verde, Tunisia, Senegal, Africa de Sud, Camerun, Zambia, Burkina Faso, Gabon, Coasta de Fildeş, Mali, Ghana şi Guineea, ţară organizatoare.

O mare surpriză a preliminariilor a fost Nigeria, deţinătoarea trofeului Cupei Africii pe Naţiuni, ratând calificarea la turneul final de la începutul anului viitor. 

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite