VIDEO Scandal monstru la US Open. Ce jucător din top 5 ATP a reuşit să enerveze pe toată lumea. Cum şi-a bătut joc de public la interviul de la finalul meciului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Huiduieli ca la meciurile de fotbal, degete mijlocii arătate, rachete aruncate şi vorbe veninoase la US Open. Iar protagonistul nu a fost rebelul Nick Kyrgios, ci rusul Daniel Medvedev

Daniil Medvedev (5 ATP) s-a calificat în „optimile” de la US Open după ce o victorie normală cu spaniolul Feliciano Lopez (61 ATP), scor 7-6, 4-6, 7-6, 6-4, însă ce s-a petrecut pe teren în timpul meciului nu are nimic de a face un turneu de tenis.

Totul a început când, enervat de faptul că jocul nu îi mergea, rusul a reacţionat agresiv la adresa unui copil de mingi. Medvedev i-a smuls acestuia prosopul din mână (foto) şi l-a aruncat pe teren. Arbitrul partidei l-a penalizat imediat, moment în care Medvedev a aruncat cu racheta în direcţia acestuia. 

Mai mult, Medevdev le-a arătat "palmat" degetul mijlociu celor prezenţi la meci, numărul 5 ATP mimând faptul că se scarpină la tâmplă, gest surprins de camerele de luat vederi. Arbitrul nu a văzut incidentul în direct, ci doar pe reluările de pe ecranele TV şi a decis să nu îi acorde jucătorului cel de al doilea code violation.

Din acest moment, sportivul din Rusia a intrat în colimatorul asistenţei de pe Arena Louis Armstrong, fiind huiduit până la finalul meciului şi dincolo de acesta. 

La interviul de la finalul meciului, Medvedev şi-a continuta răfuiala cu cei prezenţi în tribune şi, într-un cor de huiduieli, a avut un discurs şi o mimică pline de ironii la adresa acestora. „Pot să spun că vă mulţumesc. Dacă nu aţi fi fost aici, probabil aş fi pierdut acest meci. Eram foarte obosit, aveam crampe, a fost foarte greu pentru mine să joc azi. Vreau ca toţi să ştiţi, cân d veţi merge la culcare în această seară, că am câştigat doar datorită vouă. Singurul lucru pe care îl pot spune este că energia pe care mi-o daţi acum îmi va fi probabil suficientă pentru următoarele mele 5 meciuri. Cu cât faceţi mai mult asta, cu atât voi câştiga mai mult”, a spus Medvedev.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite