VIDEO Sânmărtean dă goluri pentru Vaslui, dar e cu gândul la Steaua

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lucian Sânmărtean e curtat intens de Steaua
Lucian Sânmărtean e curtat intens de Steaua

Lucian Sânmărtean a marcat un gol superb pentru FC Vaslui în amicalul cu Maribor, dar mijlocaşul dă de înţeles că transferul la Steaua e tot mai aproape de a fi perfectat.

Steaua a demarat în această săptămână ofensiva pentru achiziţionarea lui Lucian Sânmărtean. Clubul din Ghencea a făcut o ofertă concretă pentru a-l aduce la echipă pe mijlocaşul Vasluiului şi, potrivit jucătorului, şansele de realizare a acestei mutări sunt tot mai mari. 

"Discuţii sunt, înţeleg că în ţară sunt deja dat la Steaua. Am înţeles că cele două cluburi s-au înţeles, dar eu încă sunt la FC Vaslui. Trebuie să mai am o discuţie lămuritoare cu domnul Adrian Porumboiu, după care vom vedea. De când sunt în Antalya, am avut o singură discuţie telefonică cu Anamaria Prodan, dar în rest nimic", a comentat Sânmărtean pentru Digi Sport.

Până când transferul său în Ghencea se va realiza, mijlocaşul îşi face treaba la FC Vaslui, reuşind să marcheze un gol de toată frumuseţea pentru gruparea moldavă în amicalul cu Maribor. Sânmărtean a marcat impecabil, dintr-o lovitură liberă de la 18 metri, ultimul gol al Vasluiului, care a învins formaţia din Slovenia cu 3-1.

FC Vaslui în amicalul cu Maribor: Straton (Ormenişan 60) - Celeban, Ortiz (Balaur 46), Cordoş (Prahic 36), Popovici (Buziuc 46) - Cuero (Nuno Viveiros 60), Madson, Enescu (Rodrigo 46), Sânmărtean (Neinţă 78) - Antal (Bahia 46), Temwanjera (Pătulea 46).

VIDEO cu golul lui Sânmărtean

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite