VIDEO Ce ruşine: Suedezii arată momentul în care s-a aruncat în Isak cu o minge de golf şi ne bat obrazul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Din cauza unui grup restrâns de oameni lipsiţi de educaţie, România e prezentată în presa internaţională şi cea suedeză drept o ţară rasistă.

Probabil, de acum încolo, românii cu decenţă şi cu bun simţi vor dori ca naţionala să fie obligată să joace din ce în ce mai des cu porţile închise! 

Cum şefii Federaţiei Române de Fotbal şi cei care asigură ordinea pe stadioane sunt incapabili de a-i identifica pe huligani şi de a le interzice accesul pe arenele sportive, pedeapsa organizării unor meciuri cu porţile închise pare a fi, momentan, singura soluţie care să ne scutească de alte episoade jenante pe viitor.

Luna trecută, având terenul suspendat, România s-a bucurat de o atmosferă curată şi entuziasmantă pe „Arena Naţională“ în partida cu Norvegia. Atunci, imaginile cu suporterii mici ai naţionalei au făcut înconjurul lumii.

Acum, după partida cu Suedia, de 48 de ore se vorbeşte despre fenomenul rasism în România. Iar asta pentru că nişte descreieraţi au considerat că atacantul Alexander Isak (20 de ani) trebuie să fie lovit cu o minge de golf, dar şi huiduit, deoarece e de culoare!

Momentul jenant în care s-a încercat lovirea lui Isak din tribune cu o minge de golf a fost surprins de cei de la svt.se, iar imaginile pot fi văzute aici:

CLICK AICI PENTRU A VEDEA MOMENTUL JENANT

Ce a spus Karl Erik Nilsson, preşedintele Federaţiei Suedeze de Fotbal?

*E trist şi inacceptabil faptul că unii se comportă astfel pe stadion. Ceea ce s-a întâmplat cu Alexander Isak provoacă repulsie. Dar dacă remarcăm progresul fotbalului din România, eu cred că merită să organizeze un astfel de eveniment (n.r. - Euro 2020). Nu e normal ca un grup de suporteri să distrugă totul.

*Românii n-au antecedente majore legate de rasism. Problemele lor sunt mai degrabă de natură geopolitică, cum ar fi conflicte vechi cu Ungaria. Acum, au fost însă expresii rasiste diferite faţă de cele folosite în trecut. Am fost la meci şi cred că şi oficialii federaţiei române au fost surprinşi de scandări, era ceva nou şi pentru ei.

CITEŞTE ŞI:

Suedezul Isak îi distruge pe românii care l-au huiduit din cauza culorii pielii: Cum i-a catalogat într-o declaraţie acidă

FOTO Viorică Dăncilă a devenit microbistă: Liderul e PSD e luat peste picior din cauza unei fotografii

Suedezii ne fac praf, dar tot ei ne-au salvat de un dezastru din cauza rasismului: Ce a riscat România

Ce riscă România, după acuzele de rasism din meciul cu Suedia

România s-a făcut de râs în Europa: Presa internaţională a scris pe larg despre un incident rasist de pe Arena Naţională!

Noi cu mesajul infantil înainte de meci, ei cu bun simţ după victorie: Ce a scris ambasada Suediei pe Facebook

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite