VIDEO A „rupt“ internetul: Românca ajunsă celebră peste noapte a oferit primele declaraţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Imaginile cu Andreea, soţia fotbalistului Sergiu Hanca (MKS Cracovia), au făcut înconjurul lumii la începutul săptămânii.

Cea mai cunoscută soţie de fotbalist din lume e o româncă! Cel puţin, în aceste zile. Asta după ce a apărut o scurtă filmare cu Andreea Hanca, în timp ce aceasta urmărea din tribune o partidă a celor de la MSK Cracovia, unde evoluează soţul ei, Sergiu.

Pe imagini se vede cum Andreea suferă fiind gata să „muşte“ din adversari. La un moment dat, realizând că e filmată, soţia lui Hanca are o reacţie simpatică: se ruşinează şi îşi pune mâna la gură.

Acum, când filmarea a devenit virală, Andreea Hanca a comentat episodul pentru Pro TV, iar jurnaliştii de la „The Sun“ au scris şi ei pe larg despre soţia fostului dinamovist.

Ce a spus Andreea Hanca?

*Sinceră să fiu, nu mă aşteptam la un asemenea impact, am rămas impresionată. Cei din departamentul media de aici mi-au spus că a fost cel mai viralizat filmuleţ din lume pentru ziua de ieri (n.r. - luni). A ajuns în foarte multe ţări.

*Nu mă aşteptam să ajung în ziarele străine! Ca să glumesc puţin, cred că Sergiu a fost puţin gelos că am ajuns înaintea lui în ziarele din Spania, unde el chiar visează sa joace. În Polonia suntem foarte apreciaţi şi eu, şi Sergiu, de iubitorii de fotbal. Toţi fanii ne simpatizează.

Ce au scris cei de la „The Sun“?

*Uimitoarea Andreea Hanca nu şi-a putut controla emoţiile în timp ce îşi încuraja soţul, înainte să se ruşineze.

*Bruneta a fost în tribune să-l urmărească pe soţul ei, Sergiu, în partida celor de la Cracovia cu Gornik Zabrze, în Polonia. Andreea chiar a trăit meciul, a gesticulat şi a ţipat din tribune. Dar când şi-a dat seama că toate reacţiile ei dramatice au fost filmate s-a ruşinat toată. Andreea şi-a pus mâna la gură, s-a uitat la obiectiv, înainte de a le trimite un pupic celor care o priveau.

*Şi aceasta nu e prima dată când Andreea e în lumina reflectoarelor. În trecut, ea a fost atacată de către fanii fostei echipe a lui Sergiu, Dinamo Bucureşti. Atunci, a celebrat un gol al soţului său, când echipa era condusă cu 4-1 de Astra Giurgiu. Rezultatul scandalului: Sergiu a plecat de la Dinamo şi a semnat cu Cracovia.

VEZI IMAGINILE CU ANDREEA HANCA

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite