VIDEO Rugăciunea te urcă într-un BMW X6: Becali a povestit cum l-a răsplătit pe credinciosul Tudor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Alexandru Tudor, consilierul latifundiarului din Pipera, a intrat în istoria fotbalului românesc ca fiind primul individ care a luat parte la o conferinţă de presă şi a tăcut! De fapt, s-a uitat în gol şi s-a rugat. Şi a fost răsplătit cu generozitate.

Alexandru Tudor a fost un arbitru bun, dar cu un comportament ciudat, cât timp a activat în Liga I. Totuşi, dacă e să facem o comparaţie între Alexandru Tudor ca arbitru şi acelaşi om ajuns acum în subordinea lui Gigi Becali reiese că Tudor, ca arbitru, era chiar normal!

Între timp, cel poreclit „Brad Pitt“ şi-a lăsat o barbă stufoasă şi, într-un interviu acordat Gazetei Sporturilor, a povestit că umblă cu televizorul în portbagajul maşinii sale! Chiar dacă poate părea ciudat în ochii oamenilor de rând, Tudor are motive de bucurie: credinţa sa i-a adus, deocamdată, pe lângă un post bine plătit la FCSB, un BMW X6 de 100.000 de euro şi un teren în Pipera. 

Aceste cadouri le-a primit din partea lui Gigi Becali, cel care, într-o intervenţie la Pro X, a explicat de ce îl apreciază foarte tare pe fostul arbitru.

Ce a spus Gigi Becali?

*Da, tată, i-am făcut cadou lui Alexandru Tudor o maşină. O să râdeţi pentru că nu înţelegeţi lucrurile astea. Tudor e numărul 1 în tot clubul meu. Nici MM, nici Vintilă, Tudor e numărul 1. Pe Tudor îl consider ca un fel de frate. Eu i-am dat un BMW şi mi-a zis «Ce să fac cu asta? Că e OZN». Nu ştia să umble cu ea, se încurca în butoane. I-am dat şi un teren în Pipera, o să facă o casă lângă mine. 

VEZI MAŞINA PRIMITĂ CADOU DE ALEXANDRU TUDOR

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite