VIDEO Ronaldo a scandalizat Madridul: Ce le-a spus jurnaliştilor după un gest care a aruncat un stadion în aer

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ronaldo

Pe „Wanda Metropolitano“, s-a jucat nu doar un meci de fotbal între Atletico Madrid şi Juventus, ci şi unul al gesturilor non-verbale.

Revenit la Madrid, Cristiano Ronaldo a fost fluierat şi înjurat copios, mesajele cele mai blânde fiind „Cristiano Ronaldo, violatorul“ şi „Mori, Cristiano!“. 

Starul portughez al lui Juve a reacţionat în stilul său caracteristic, arătând cinci degete spre tribune. Iar în zona mixtă, după meci, portughezul a ţinut să-şi explice gestul pentru a-i enerva şi mai mult pe fanii lui Atletico: „Eu am cinci Ligi ale Campionilor. Atletico are zero“.

Ce-i drept, Ronaldo are chiar un mare merit pentru această statistică! El a fost pe teren în cele două finale în care trupa lui Diego Simeone a fost învinsă de Real. În 2014, Cristiano a marcat golul care a stabilit scorul final (4-1), după cele două reprize de prelungiri, iar în 2016 a transformat penalty-ul care a făcut Realul campioana Europei, după executarea loviturilor de departajare. Iar în 2017, Ronaldo a oprit Atleti din drumul spre finală, aproape de unul singur, marcând toate cele trei goluri ale Realului în victoria de pe „Santiago Bernabeu“, în tur (3-0).

Ca şi cum aceste statistici care aparţin exclusiv Ligii Campionilor n-ar fi fost de ajuns, CR7 are şi un alt bilanţ din cauza căruia a ajuns un personaj detestat pe „Wanda Metropolitano“. Atletico Madrid e printre echipele preferate ale lui Ronaldo, care, de-a lungul anilor, a marcat 22 de goluri împotriva acestei formaţii!

Liga Campionilor, optimi

Marţi

Lyon – Barcelona 0-0

Returul va fi la 13 martie

Liverpool – Bayern 0-0

Returul va fi la 13 martie

Miercuri

Schalke 04 – Man. City 2-3

Bentaleb 38-penalty, 45-penalty / Aguero 18, Sane 85, Sterling 90

Returul va fi la 12 martie

Atl. Madrid – Juventus 2-0

Gimenez 78, Godin 83

Returul va fi la 12 martie

Săptămâna trecută

Man. United – PSG 0-2

Returul va fi la 6 martie

AS Roma – Porto 2-1

Returul va fi la 6 martie

Tottenham – Dortmund 3-0

Returul va fi la 5 martie

Ajax – Real Madrid 1-2

Returul va fi la 5 martie

 

VEZI GESTUL FĂCUT DE CRISTIANO RONALDO PE TEREN ŞI ÎN ZONA MIXTĂ 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite