VIDEO România plânge: FCSB, afară din Europa. Vlad cel Groaznic şi-a distrus echipa şi a dat foc la milioanele lui Becali

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Falimentul fotbalului românesc e confirmat încă o dată: în luna august, când marile formaţii de pe continent nici n-au intrat în competiţie, echipele din Liga I au încheiat socotelile cu cupele europene.

Mihai Stoica, cel mai mare „specialist“ din Liga I are ochi la fotbalişti: a spus, cândva, despre Andrei Vlad că e un portar care îţi dă fiori, atunci când vezi cum joacă!

Joi seara, FCSB a fost eliminată din Liga Europa exact pe mâna goalkeeper-ului lăudat de Mihai Stoica! Iar asta după ce, în sezonul trecut, bucureştenii s-au oripilat atât de tare de prestaţiile puştiului de 19 ani, încât s-au grăbit să-l aducă pe „şomerul“ Bălgrădean.

Pe „Arena Naţională“, în returul play-off-ului Ligii Europa, FCSB a abordat confruntarea cu Rapid Viena nu doar pentru a întoarce acel 1-3 din prima manşă, ci şi pentru a salva onoarea fotbalului românesc. Iar asta deoarece, CFR Cluj, campioana ţării, a „reuşit“ o ruşine istorică: ratarea grupelor Ligii Europa, după o „dublă“ cu Dudelange, penultima clasată din Luxemburg.

Au jucat nemţeşte 45 de minute

Înaintea returului cu Rapid Viena, Gigi Becali a pronosticat un meci în care FCSB va marca cinci goluri. Vicecampioana n-a marcat cinci goluri, însă, în primele 45 de minute, a avut cea mai bună prestaţie din acest sezon!

Echipa lui Dică a marcat repede, după o fază excelentă în care balonul a circulat pe traseul Tănase - Roman - Gnohere, iar ultimul a punctat pentru 1-0 (11). Cei peste 31.000 de oameni aflaţi în tribune au explodat de bucurie, iar FCSB mai avea nevoie de un gol pentru calificare.

Acesta a venit în cel mai bun moment posibil: exact înainte de pauză! Nou-introdusul Raul Rusescu, cel care l-a înlocuit pe accidentatul Tănase, a centrat în careu, iar după mai multe devieri, Roman a punctat pentru 2-0 (45+2).

După o primă repriză în care a jucat nemţeşte, blocându-şi adversara şi atacând calculat, FCSB era în grupele Ligii Europa.

Prostia lui Vlad

Partea secundă a început cu o ocazie mare pentru Gnohere, iar în continuare, FCSB părea a fi în controlul jocului. Singurele momente de emoţii erau furnizate de Andrei Vlad, cel care a avut vreo două intervenţii nesigure în prima parte şi, în general, la fiecare atac al austriecilor, panica se putea citi pe faţa sa.

Într-un final, Vlad a şi comis-o în minutul 63! La o lovitură liberă, Vlad s-a arunctat prosteşte spre minge, deşi aceasta ar fi ieşit, fără probleme, în aut de poartă. Intervenţia tâmpită a lui Vlad a ţinut însă mingea în joc, iar Bălaşa, într-o încercare disperată de a evita golul, şi-a marcat în propia poartă.

Acest gol le-a tăiat elanul roş-albaştrilor, iar Rapid Viena a început să joace tot mai dezinvolt. Oaspeţii au şi avut câteva ocazii periculoase, iar Andrei Ivan a lovit bara.

Pe final, FCSB a revenit iarăşi în joc, iar Rusescu (85) şi Planici (86) au avut două ocazii mari pentru 3-1. Vicecampioana a încheiat partida în zece oameni, după ce Bălaşa a fost eliminat în prelungirile partidei, iar meciul s-a încheiat cu 2-1 pentru bucureşteni, prea puţin însă pentru o calificare în grupele Ligii Europa.

CITEŞTE ŞI:

VIDEO Becali, „turbat“ şi înjurat: Patronul FCSB l-a călcat în picioare pe Andrei Vlad! Fanii l-au atacat pe latifundiar la ieşirea de pe stadion

10 milioane de euro ar fi fost suma minimă pe care ar fi încasat-o FCSB pentru o calificare în grupele Ligii Europa.   400.000 de euro a plătit Gigi Becali pentru aducerea lui Andrei Vlad la FCSB de la CS U Craiova.

VEZI GOLURILE MECIULUI FCSB - RAPID VIENA

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite