VIDEO România ia bătaie de la Albania, echipele româneşti se fac de râs în Europa, iar Liga I e tot mai slabă. Să ne amintim cum am ajuns aici

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Romania - Albaia FOTO AP
Romania - Albaia FOTO AP

Fotbalul românesc trece printr-o perioadă catastrofală, iar ultima dovadă a venit aseară, după partidele din Europa League.

Viitorul a luat bătaie cu 5-0 de la Gent, Pandurii Târgu Jiu a fost învinsă acasă cu 3-1 de Maccabi Tel Aviv. Încă o dovadă, a câta?, că înseamnăm tot mai puţin în competiţiile care contează.

După ce Iaşiul a fost deja eliminată de Hajduk Split, iar Steaua şi Astra tremură pentru calificare, coeficientul României va avea de suferit, iar şansele să ne mai przeentăm cu două echipe la startul Ligii Campionilor se reduc simţitor.

Dacă alăturăm acestor rezultate parcursul ruşinos al României de la Campionatul European şi tot circul din Liga I, cu echipe de tradiţie care falimentează şi regulamente ambigue, avem tabloul complet al unui fotbal compromis.

"În căutarea fotbalului românesc", un documentar Adevărul realizat de Mihai Voinea şi Cristian Delcea, oferă răspunsul celor care se întreabă cum am putut ajunge atât de jos. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite