VIDEO Rezultat-bombă în Spania: Liderul Barcelona avea 1-0 până în minutul 60. A urmat un dezastru!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Barcelona venea după opt victorii consecutive în toate competiţiile şi, probabil, a stricat multe bilete în lumea pariurilor după o partidă groaznică.

Barcelona are o adversară de coşmar în era Valverde! Şi nu e nici Real Madrid, nici Atletico Madrid sau Valencia. Catalanii „tremură“ deja când vine vorba de...Levante!

În 133 de partide oficiale cu Valverde pe bancă, Messi şi compania au pierdut de 15 ori. Trei dintre aceste înfrângeri au fost cu Levante. Iar ceea ce s-a întâmplat, sâmbătă, în etapa cu numărul 12, a reconfirmat că Barca are o mare problemă cu această formaţie.

La Valencia, scorul a fost deschis de Messi din penalty (38) şi totul părea că decurge în mod firesc, spre o victorie a Barcelonei. Mai ales că formaţia catalană a abordat întâlnirea de pe locul 1, în timp Levante era pe 13.

După pauză însă, totul s-a năruit pentru Barcelona în şapte minute! Levante a marcat prin Campana (61), Borja Mayoral (63) şi Radoja (68), învingând cu un incredibil 3-1! 

Anul trecut, Barcelona a mai avut o astfel de înfrângere de coşmar, fiind întoarsă de Leganes, însă în 69 de secunde! Atunci, tot în campionat, Barca a condus cu 1-0 (Philippe Coutinho 12), dar a pierdut cu 1-2, primind două goluri în minutele 52 şi 53.

După eşecul de sâmbătă, Barcelona a rămas lider cu 22 de puncte după 11 partide. Totuşi, dacă Real Madrid învinge Betis (sâmbătă, ora 22.00, Digi Sport), atunci trupa pregătită de Zidane acumulează 24 de puncte şi trece pe primul loc.

La Liga, etapa a 12-a

1. Barcelona 22 de puncte*

2. Real Madrid 21p**

3. Granada 20p

4. Atletico Madrid 20p

5. Sevilla 20p

6. Real Sociedad 19p

7. Villarreal 17p

*Barcelona, Granada, Atl. Madrid, Sevilla, Sociedad şi Villarreal au jucat 11 meciuri

**Real Madrid are 10 meciuri

VEZI REZUMATUL MECIULUI LEVANTE - BARCELONA

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite