VIDEO Regina Ponor: Imagini fabuloase cu ultimul concurs al Cătălinei! Ce a primit în uralele mexicanilor din tribune

VIDEO Regina Ponor: Imagini fabuloase cu ultimul concurs al Cătălinei! Ce a primit în uralele mexicanilor din tribune

Cătălina Ponor s-a retras din activitate

La 30 de ani, constănţeanca s-a retras din activitate. Dacă în 2017, ea a devenit campioană europeană, acasă, la Cluj, în schimb, ultima ei apariţie oficială în competiţie a avut loc la peste 11.000 de kilometri de România.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cătălina Ponor a făcut furori în Mexic şi a cucerit trei medalii (două de  aur şi una de argint) în sala „Juan de la Barrera“, într-o gală internaţională de gimnastică.
 
Românca a fost vedeta incontestabilă a concursului, cei prezenţi ştiind că au ocazia de a urmări pentru ultima oară o sportivă care a cucerit cinci medalii olimpice la JO 2004 şi la JO 2012.
 
Fiecare apariţie a Cătălinei în sala „Juan de la Barrera“ a ridicat publicul în picioare, momentele culminante fiind atunci când Ponor a ajuns pe podium pentru a-şi primi medaliile. 
 
Copleşită de emoţii, românca le-a mulţumit fanilor cu lacrimi în ochi, primind şi un sombrero din partea organizatorilor.
 
VEZI CUM S-A COMPORTAT PONOR LA CONCURSUL DIN MEXIC
 
VEZI CUM A DANSAT PONOR CU SOMBRERO PE CAP

Te-ar putea interesa şi:
 
 
Imagini din aceeasi galerie
Distribuie imaginea

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările