VIDEO Real Madrid - Dortmund 3-0: seara în care Pepe a fost peste Ronaldo

0
Publicat:
Ultima actualizare:

„Galacticii“ şi-au luat revanşa faţă de formaţia care i-a eliminat, în sezonul trecut, din semifinalele Ligii Campionilor. Victoria categorică, fără gol primit, i se datorează, în primul rând, fundaşului portughez, care a făcut meciul vieţii.

Real e cu un pas în semifinalele Ligii Campionilor, după succesul categoric obţinut, acasă, în prima manşă din sferturi. Fără Lewandowski, suspendat, Dortmund a venit pe „Santiago Bernabeu“ cu doar patru „supravieţuitori“ în primul „11“ din echipa care, anul trecut, a scos Realul din Ligă, după 4-1în Germania şi 0-2 în Spania.

Absenţa golgheterului nemţilor s-a văzut clar, însă, până să se apuce să-şi creeze ocazii, Dortmund era condusă cu 1-0. Carvajal l-a găsit pe Bale, singur, în mijlocul careului, iar galezul a deschis scorul după trei minute. Gazdele au dominat cea mai mare parte a primei părţi, iar Isco a majorat diferenţa cu un şut plasat (27).

Abia la 0-2, nemţii au început să construiască, iar după pauză chiar au echilibrat meciul. Spre ghinionul elevilor lui Jurgen Klopp însă, Pepe a făcut meciul vieţii. Iar când stoperul portughez a fost depăşit, nemţii şi-au bătut joc de ocazii. Cel mai bun exemplu? Contraatac purtat cu doi oameni împotriva unui singur jucător al Realului, finalizat cu un şut pe lângă poartă. Iar dacă Dortmund n-a punctat, a înscris Ronaldo, în poarta cealaltă.

Modrici a interceptat excelent în spatele careului, l-a servit pe Ronaldo, care a făcut 3-0 (57). Aproape imediat, oaspeţii au trecut, din nou, pe lângă gol, dar Pepe a blocat în gura porţii cu o intervenţie care i-a ridicat pe spectatori în picioare. Stoperul albilor a continuat să joace impecabil, numele său fiind scandat, în dese rânduri, de fanii Realului.

CITEŞTE ŞI:

*VIDEO PSG - Chelsea 3-1: „magicianul“ Pastore a marcat un gol formidabil şi a îngenuncheat echipa lui Mourinho

Pe final, Ancelotti şi-a scos, treptat, piesele grele, ordonând conservarea rezultatului. Italianul a fost forţat să-l schimbe şi pe Ronaldo, cel care a suferit, cel mai probabil, o întindere. S-a terminat 3-0, iar Real e marea favorită la calificare, înaintea returului de marţea viitoare.

VEZI GOLURILE MECIULUI

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite