VIDEO Real - Bayern 1-0: Guardiola a muşcat din plin „momeala“ lui Ancelotti. Cum a fost păcălit antrenorul nemţilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Spaniolii au jucat italieneşte, executând la perfecţie planul tactic gândit de omul de pe bancă. De partea cealaltă, Pep a plătit preţul pentru naivitatea sa.

După „somniferul“ Atletico Madrid - Chelsea, un fel de Petrolul - Astra la nivelul Ligii Campionilor, planeta fotbalului a avut plăcerea de a redescoperi spectacolul, care a făcut din C1 competiţia numărul 1 la nivel de cluburi. Dacă marţi seara ai fi putut urmări, fără probleme, un film, în paralel cu Atletico - Chelsea, pe „Santiago Bernabeu“ meciul a început electrizant.

O singură statistică spune totul: Bayern a avut patru cornere după primele 12 minute! Guardiola a revenit pe terenul Realului, hotărât să demoleze „galaxia“, încă din tur. În primele 45 de minute, nemţii au atacat şi au dominat Realul, de parcă nu exista şi un meci retur, la Munchen! Madrilenii au cedat posesia şi au stat „la cutie“. Iar după ce s-a întâmplat, în minutul 19, s-ar spune că totul a fost o „capcană“ întinsă de Ancelotti lui Guardiola, iar acesta a muşcat „momeala“.

După ce a înghesuit Realul în propria jumătate, timp de 18 minute, Bayern a trecut pe lângă deschiderea scorului, însă şutul unui neamţ a fost blocat de un fundaş al Realului. Balonul a rămas în joc, iar gazdele au declanşat un contraatac devastator. Mingea a circulat pe traseul Ronaldo - Coentrao - Benzema, iar ultimul a deschis scorul la primul şut al „galacticilor“ pe spaţiul porţii!

Până la finalul reprizei, s-a jucat după acelaşi scenariu: Bayern cu posesia, Realul cu ocaziile. Ronaldo a trimis peste transversală din mijlocul careului (26), iar Di Maria a „rupt“ cerul din interiorul careului, când Neuer părea bătut (40). Nemţii au încheiat primele 45 de minute cu o posesie de 73% şi cu 9-1 la cornere!

Prima ocazie mare a venit după 84 de minute

La pauză, Guardiola a realizat că a căzut în plasa întinsă de Ancelotti, iar din cabine a ieşit un Bayern, care a continuat să aibă posesia, dar care nu s-a mai aruncat orbeşte spre poarta lui Casillas. De partea cealaltă, spaniolii au continuat să se apere italieneşte, exact cum şi-a dorit Ancelotti. Rezultatul? Bayern a bătut corner după corner - a avut 15 în total! -, dar scorul de pe tabelă a rămas neschimbat. Asta şi pentru că a fost nevoie de 84 de minute, pentru ca nemţii să-şi creeze o ocazie cu adevărat mare: şutul lui Gotze, din mijlocul careului, a fost respins de Casillas.

S-a terminat 1-0, iar, paradoxal, pentru Bayern returul de marţea viitoare se anunţă a fi mai greu decât partida de pe „Santiago Bernabeu“. Dacă pe teren propriu, Real a fost nevoită să şi atace, din când în când, peste o săptămână, spaniolii se vor apăra şi cu o mai mare densitate, ceea ce va îngreuna şi mai mult misiunea bavarezilor.

VEZI SINGURUL GOL AL MECIULUI REAL MADRID - BAYERN MUNCHEN

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite