VIDEO Răzvan Marin, gol fabulos în Belgia! Ce scriu jurnaliştii despre starul lui Standard Liege

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marin

La câteva zile după ce a semnat, oficial, cu Ajax Amsterdam, grupare la care va ajunge din vară, mijlocaşul de 22 de ani a punctat cu o execuţie genială în campionatul Belgiei.

Standard Liege - Anderlecht a fost derby-ul play-off-ului, în acest weekend, în Belgia, însă partida a fost întreruptă după 30 de minute din cauza torţelor aruncate pe teren de fanii lui Anderlecht.

Înainte ca arbitrul să oprească meciul, scorul devenise deja 2-0 pentru Standard, după reuşitele semnate de Marin (22) şi M'Poku (31-penalty). 

Jurnaliştii de la „Derniere Heure“ au remarcat golul fabulos marcat de Răzvan Marin, cel care avea şapte reuşite în 32 de apariţii în campionat până vineri: „O lovitură liberă din lateral i-a dat idei lui Răzvan Marin, în minutul 22. Recent transferat la Ajax Amsterdam, românul a promis că va da totul pentru Standard până la finalul sezonului şi se ţine de cuvânt. Deşi lovitura liberă a fost dintr-o poziţie grea, departe de poartă, Marin a avut o execuţie superbă, care l-a surprins pe Didillon, care nu se aştepta la o asemenea alegere“.

Aproape sigur, Standard va câştiga partida cu Anderlecht la „masa verde“, urmând să primească victoria cu 3-0. Până atunci, în play-off, echipa ocupă locul 3 cu 33 de puncte. Lider e Genk cu 38 de puncte.

VEZI GOLUL LUI RĂZVAN MARIN

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite