VIDEO Răzvan Lucescu, inspiraţie de om genial pentru un triumf colosal: Gol fabulos şi calificare la CM al Cluburilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Răzvan Lucescu a trecut de Esperance Tunis, care pentru a treia oară la rând a pierdut primul meci disputat la Mondialul Cluburilor
Răzvan Lucescu a trecut de Esperance Tunis, care pentru a treia oară la rând a pierdut primul meci disputat la Mondialul Cluburilor

Răzvan Lucescu (50 de ani) e de neoprit cu Al-Hilal (Arabia Saudită)! După ce a câştigat Liga Campionilor Asiei, luna trecută, acum a mai bifat un succes impresionant.

Doha e oraşul în care meciurile de fotbal se joacă, de cele mai multe ori, într-o atmosferă de muzeu, în faţa unor tribune goale. 

Confruntarea Al-Hilal - Esperance Tunis, meci în care campioana Asiei a ajuns faţă în faţă cu câştigătoarea Ligii Campionilor Africii, a schimbat însă complet decorul deprimant pe care îl vedem, de obicei, pe stadioanele din Qatar. Cum pe teren s-au aflat două formaţii arabe, ele au fost însoţite la Doha de foarte mulţi suporteri. Aşa că partida s-a desfăşurat într-o atmosferă electrizantă pe „Jassim Bin Hamad Stadium“ din Doha.

Pe toată durata întâlnirii, Al-Hilal a fost echipa mai ofensivă, cu iniţiativă, în timp ce reprezentativa Africii s-a mulţumit să joace pe cartea contraatacului. Într-o astfel de dispută echilibrată, partida a fost decisă de inspiraţia lui Răzvan Lucescu şi de geniul francezului Bafétimbi Gomis (34 de ani). Trimis pe teren, în minutul 65, fostul atacant al celor de la St. Etienne, Lyon, Marseille şi Galatasaray a înscris singurul gol al meciului cu o execuţie fabuloasă, la opt minute după intrarea sa pe teren!

Chiar dacă Al-Hilal a încheiat partida în zece oameni, Kanoo fiind eliminat pentru prostia de a încasa două „galbene“ în decurs de câteva secunde (83, 85), echipa lui Lucescu jr a rezistat pentru o victorie la limită (1-0) şi va întâlni Flamengo (Brazilia) în semifinalele Mondialului Cluburilor!

VEZI GOLUL MECIULUI

Mondialul Cluburilor 2019, Doha (Qatar)

Turul I (miercuri)

Al-Sadd (Qatar) - Hienghène Sport (Noua Caledoine) 3-1

Turul II (sâmbătă)

Al-Hilal (Arabia Saudită) - Espérance (Tunisia) 1-0

Monterrey (Mexic) – Al-Sadd (Qatar) 3-2

Meciul pentru locul 5 (17 decembrie)

Al-Sadd - Espérance Tunis, ora 16.30

Semifinala I (17 decembrie)

Flamengo (Brazilia) – Al-Hilal ora 19.30

Semifinala II (18 decembrie)

Liverpool (Anglia) - Monterrey, ora 19.30

*Finala (ora 19.30) şi meciul pentru locul 3 (ora 16.30) sunt programate pentru 21 decembrie.

*Partidele sunt transmise de TVR HD

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite