VIDEO Cu ce am rămas după prima zi de la Campionatul Mondial

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Festivitatea de deschidere a fost marcat de recitalul Robbie Williams şi gestul său controbversat, cu degetul mijlociu. Iar meciul de deschidere a arătat o nouă faţă a naţionalei Rusuiei.

Ceremonia de deschidere a Cupei Mondiale a ţinut doar 15-20 de minute şi l-a avut în prim-plan pe artistul englez Robbie Williams. Acesta a început cu “Let me entertain you”, a continuat cu “Come undone”, după care a cântat melodia “Angels” împreună cu soprana rusă Aida Garifullina. Pe finalul melodiei, pe teren a apărut şi brazilianul Ronaldo, campion mondial cu Selecao în 1994 şi în 2002.

Robbie a mai cântat o piesă, “Rock DJ”, a arătat lumii degetul mijlociu (VIDEO), după care scena s-a eliberat pentru primul meci de la Cupa Mondială, cel dintre Rusia şi Arabia Saudită, scor 5-0. Nu înainte ca Vladimir Putin să trimită un salut către întreaga familie a fotbalului. 

Putin a urmărit meciul alături de Gianni Infantino, preşedintele FIFA,  şi de prinţul Salman al Arabiei Saudite. După fiecare gol al ruşilor, Putin şi Infantino păreau că vor să-l consoleze pe prinţ.

Imagine indisponibilă

Rusia l-a pierdut pentru tot Mondialul pe cel mai bun om al lor, Alan Dzagoev. Însă cel care a intrat în locul lui a făcut minuni. Cherişev a marcat două goluri superbe. La primul a fentat doi adversari din preluare, la al doilea a şutat superb cu exteriorul.

Iată faza de la primul gol, doi saudiţi sunt la pământ, un altul e driblat, portarul nu are ce face la şutul fotbalistului de la Villareal. 

Imagine indisponibilă

Introdus pe teren în partea a doua, atacantul Dzyuba a dat şi el un gol.  Aflat în conflict cu selecţionerul în trecut, Dzyuba a fost salutat milităreşte de selecţionerul Cherchesov.

Imagine indisponibilă

Azi are loc al doilea meci din Grupa A, cel dintre Egipt şi Uruguay, de la ora 15.00.

De la ora 18.00 se joacă Maroc - Iran, iar de la 21.00 e Spania - Portugalia, confruntări din Grupa B de la Mondial. 

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite