VIDEO Rafa Nadal, învins cu zâmbetul pe buze într-o partidă inedită de tenis pusă la cale pe timp de pandemie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nadal

Într-o săptămână în care ar fi trebuit să fie pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru startul sezonului de zgură, Rafael Nadal a găsit o soluţie de „avarie“ pe timpul pandemiei şi a pus la cale o partidă inedită de tenis la Porto Cristo.

Tenisul este „îngheţat“ până la data de 13 iulie, iar Rafael Nadal, la fel ca toţi ceilalţi jucători de tenis, este în izolare. După ce a lansat o campanie uriaşă de strângere de fonduri pentru lupta cu pandemia de coronavirus, campionul de la Roland Garros s-a prins într-o partidă de tenis cu sora sa, Maria Isabel.

Cu un fileu improvizat din fotolii, Rafa şi Maribel s-au distrat cu rachetele de tenis în mână, iar sora cea mică a numărului doi mondial a câştigat secvenţa de joc. Maribel îşi însoţeşte fratele la cele mai multe turnee din circuit şi a arătat că a învăţat câteva trucuri de la Rafa.

        View this post on Instagram                   Al final... me gana? 🙌🏻 🎾 👏🏻 Mi hermana @mariabel_nadal Lo dicho, hay que animarse 💪🏻😉 #yomequedoencasa #iorestoacasa #istayhome #jerestechezmoi #tennisathome A post shared by Rafa Nadal (@rafaelnadal) on Apr 4, 2020 at 10:45am PDT
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite