VIDEO Radoi&Co, scandal din nou pe teren

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După bătaia generală din meciul amical cu FC Koln, jucătorii de la Al Hilal au fost din nou implicaţi în incidente pe teren la meciul cu Valencia, pe care l-au pierdut cu 2-0 şi care s-a disputat în Slovenia.

Totul a pornit de la o intrare criminală a argentinianului Ever Banega, conducătorul de joc al Valenciei, care l-a călcat pe cap pe unul dintre apărătorii de la Al Hilal. Deşi intenţia a fost evidentă, arbitrul a ezitat să scoată cartonaşul roşu pedepsindu-l pe Banega doar cu un galben. Jucătorii de la Al Hilal au încercat să-şi facă singuri dreptate rezultând un meleu care a fost cu greu despărţit de arbitru.

Lovitura argentianului de la Valencia l-a scos din minţi şi pe Eric Gerets, antrenorul celor de la Al Hilal, care a intrat la rândul său pe teren.

Valencia a câştigat prin golurile marcate de Mathieu în minutul patru şi Soldado în primul minut al prelungirilor partidei.

Rădoi şi brazilianul Thiago Neves au fost singurii jucători de la Al Hilal remarcaţi în cronicile din presa spaniolă. "Echipa din Arabia Saudită a fost bine condusă de către brazialianul Neves şi fostul jucător de la Steaua Bucureşti, Rădoi", au scris cei de la Super Deporte.

Vezi rezumatul meciului şi intrarea criminală a lui Banega care a declanşat scandalul pe teren (la minutul 7 al filmului)

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite