VIDEO Pur şi simplu, fabulos: Vlad Chiricheş a marcat golul serii în Europa!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vlad Chiricheş a marcat un gol superb
Vlad Chiricheş a marcat un gol superb

Fundaşul român de 30 de ani avusese o partidă groaznică până în 84 al meciului Sassuolo - Torino, exasperându-i pe fanii gazdelor prin gafele sale. Apoi, de nicăieri, a venit revanşa sa printr-un gol magnific.

Vlad Chiricheş a avut nevoie de 404 zile de la primul său meci în tricoul celor de la Sassuolo pentru a înscrie primul său gol pentru formaţia din Serie A. Şi ce gol!

Vineri seară, în prima partidă din etapa cu numărul 5, Sassuolo a primit vizita celor de la Torino. Şi, la cum a început meciul, totul părea să meargă prost pentru gazde. Sassuolo a fost condusă din minutul 31 şi a egalat abia după 71 minute. Doar că scorul de 1-1 a rezistat doar 6 minute pe tabelă! Belotti (77) şi Lukici (79) au înscris, din nou, pentru Torino şi, la 3-1, cu 11 minute înainte de final, soarta partidei părea a fi decisă.

Tonul revenirii gazdelor a fost dat însă de Vlad Chiricheş, în minutul 84. Adică, exact de jucătorul care făcuse o partidă groaznică pănă în acel moment! Românul greşise flagrant la primul gol al meciului şi fusese, pur şi simplu, ridiculizat de Belotti, atunci când acesta a făcut 2-1 pentru Torino.

Gafele lui Chiricheş au fost însă şterse de această execuţie magnifică:

La un minut după reuşita românului, a punctat şi Caputo pentru echipa sa, iar Sassuolo - Torino s-a terminat, spectaculos: 3-3.

După cinci etape, Sassuolo e pe doi în Serie A, cu 11 puncte. Lider e AC Milan cu 12 puncte din patru meciuri.

CITEŞTE ŞI:

Chiricheş are Italia la picioare: Ce au scris jurnaliştii după golul său fantastic

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite