VIDEO PSG, victorie clară în faţa celor de la Bayern. Victorii şi pentru Barcelona, Chelsea, Juventus şi Manchester United

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Victorie superbă pentru echipa pariziană/ Foto: EPA
Victorie superbă pentru echipa pariziană/ Foto: EPA

Tridentul ofensiv al celor de la PSG a strălucit în faţa campionilor Germaniei: Neymar şi Cavani marcat câte un gol într-un meci dominat clar de echipa pariziană, încheiat cu scorul de 3-0.

Pereche ofensivă a celor de la PSG a pus capăt zvonurile cu privire la lipsa de armonie din cadrul echipei, cei doi combinând intuitiv în victoria clară a echipei conduse de Unai Emery. Dani Alves a deschis scorul în minutul 2 al meciului după o acţiune ofensivă superbă a lui Neymar. Cavani a dus scorul la 2-0 după jumătate de oră de joc, marcând cel de-al zecelea gol al său în tot atâtea meciuri în actualul sezon. Neymar a închis tabela în minutul 63, la un sec 3-0, marcând după ce portarul celor de la Bayern a respins greşit şutul lui Mbappe.

Tot în grupa B, Celtic a învins în deplasare pe Anderlecht Bruxelles, formaţie la care evoluează Alexandru Chipciu şi Nicolae Stanciu cu scorul de 3-0. Alexandru Chipciu a fost integralist la gazde, iar Nicolae Stanciu a intrat pe teren din minutul 58.

În grupa A, Manchester United  a învins CSKA Moscova în deplasare cu scorul 4-1, iar Basel a administrat o înfrângere usturătoare formaţiei lusitane, Benfica Lisabona, scor 5-0.

În grupa C, Chelsea Londra a câştigat în deplasare în faţa celor de la Atletico Madrid, scor 2-1, cu golul victoriei marcat de  Batshuayi în ultimul minut de joc. Pentru Atletico a marcat Griezman din penalty, în minutul 40, Morata egalând pentru echipa londoneză în minutul 59. Tot în grupa C, Aş Roma a învins formaţia Qarabag cu scorul de 2-1.

În grupa D, FC Barcelona s-a impus greu în faţa celor de la Sporting, scor 0-1, graţie autogolului marcat de fundaşul lusitan Coates în minutul 48. Juventus Torinp s-a impus cu scorul de 2-0 în faţa celor de la Olympiakos, goluri Higuain (69) şi Mandzukic (80).

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite