VIDEO De povestit nepoţilor! Show-ul Mayssei Pessoa la loviturile de departajare ale finalei Ligii Campionilor dintre Gyor şi CSM Bucureşti

VIDEO De povestit nepoţilor! Show-ul Mayssei Pessoa la loviturile de departajare ale finalei Ligii Campionilor dintre Gyor şi CSM Bucureşti

CSM Bucureşti este noua deţinătoare a Ligii Campionilor, după ce a trecut de Gyor, la loviturile de departajare, chiar în Ungaria, la Budapesta.

Ştiri pe aceeaşi temă

La finalul timpului regulamentar scorul a fost 22-22, iar după reprizele de prelungiri 25-25. S-a trecut astfel la loviturile de departajare, unde desfăşurarea ostilităţilor a fost fabuloasă pentru noi. Prima care a tras a fost Gullden, de la CSM, care marcase 14 goluri în timpul meciului. Suedeza a înscris fără probleme. 

De la unguroaice a tras Kovacsis, iar Grubisic n-a apărat. A urmat Carmen Martin, de la CSM. Gol cu pâmântul. Antrenorii CSM-ului au schimbat portarul şi între buturi a intrat brazilianca Pessoa, care şi-a intimidat adversara după modelul Grobbellar, de la Liverpool, din anii 1980. Tactica ei a dat roade şi a apărat lovitura lui Groot. Rodrigues a făcut 3-1, Pessoa a apărat din nou, la execuţia lui Loke, şi Aurelia Brădeanu a înscris golul victoriie noastre. Scor final 29-26 şi CSM Bucureşti e noua campioană a Europei. 

 VIDEO Reacţie nebunească a comentatorului brazilian la loviturile de la 7 metri

Massya Pessoa a dedicat victoria iubitei sale, un fotomodel canadian: "Îmi plac femeile, nu mă ascund!" 

Mărturia unei campioane. Ce a simţit Aurelia Brădeanu înaintea executării loviturii decisive de la 7 metri

Gustul dulce al răzbunării. Cine e cea mai fericită jucătoare de la CSM după triumful de la Budapesta

Povestea Isabellei Gullden, golghetera Ligii Campionilor 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările