VIDEO Pochettino, în lacrimi: Ce a spus antrenorul lui Tottenham după cea mai dramatică victorie a carierei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pochettino

Emoţiile l-au copleşit pe argentinianul Mauricio Pochettino, după ce echipa sa a reuşit o prestaţie ireală în partea a doua a returului cu Ajax pentru a ajunge în finala Ligii Campionilor.

Tottenham şi Liverpool erau, probabil, ultimele variante la care s-ar fi gândit iubitorii fotbalului, la începutul sezonului, dacă erau întrebaţi despre finala Ligii Campionilor.

Dacă Liverpool măcar e în lupta pentru titlu în Anglia până în ultima etapă, care se va disputa duminică, Tottenham e abia pe 4 în Premier League. Iar gruparea londoneză a jucat „dubla“ din semifinale cu Ajax, fără omul ei numărul 1, atacantul Harry Kane.

Probabil, de aceea, înaintea returului de la Amsterdam, antrenorul celor de la Spurs, Mauricio Pochettino a şi anunţat că, dacă va câştiga Liga Campionilor în acest sezon, va pleca de la Tottenham.

Cu siguranţă însă, nici măcar el nu credea într-un scenariu atât de dramatic, care a adus calificarea echipei sale în finala Ligii Campionilor, programată pentru 1 iunie. 

Pochettino, pur şi simplu, a căzut din picioare, după ce Lucas Moura a marcat golul calificării în minutul 90+5, iar apoi şi-a găsit cu greu cuvintele la interviul de după meci.

Ce a spus Mauricio Pochettino?

*Emoţia e incredibilă. Îi mulţumesc fotbalului. În ultimul an, le-am spus tuturor că acesta e un grup de eroi. Repriza a doua a fost incredibilă. În fotbal, fără acest tip de emoţie nu e posibil. Mulţumesc tuturor celor care au crezut în noi.

*Toţi au fost eroi, dar Moura a fost supererou! Merita aceste goluri, e un tip minunat. A fost un final de meci uimitor. Îmi voi aminti toată viaţa acest meci.

VEZI REACŢIA LUI POCHETTINO DUPĂ GOLUL CALIFICĂRII

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite