VIDEO Piţurcă, "lucrat" de jucători de la primul meci. Şi-a pus echipa în cap şi jucătorii l-au răsplătit cu aceeaşi monedă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Victor Piţurcă şi-a început prost mandatul la arabi, pierzând acasă, 0-1 cu Hajer, o echipă de mijlocul clasamentului în Arabia Saudită.

De când a preluat pe Al Ittihad, Piţurcă a încercat să impună nişte reguli stricte, fără a ţine cont de faptul că activează într-un fotbal în care condiţiile sunt speciale. Mai întâi, Piţurcă le-a tăiat opt din cele zece zile libere pe care jucătorii trebuiau să le aibă înpauza competiţională. Apoi l-a trimis la echipa a doua pe căpitanul şi simbolul echipei, Noor, pentru că acesta a întârziat la un antrenament. Din păcate pentru Piţi, arabii l-au răsplătit cu aceeaşi monedă. Golul încasat de la Hajer a venit după o uriaşă eroare a portarului, care a scăpat mingea în faţă la o lovitură liberă executată de la 27 de metri, iar spre finalul primei reprize, Al Ittihad a avut un penaty, ratat, printr-un şut în bară. După înfrângerea de pe teren propriu, digerată greu de cei aproape 50.000 de fani, Piţurcă a declarat că echipa nu e pregătită fizic. 

"Mai avem mult de muncit la capitolul fizic, sîntem deficitari la acest capitol. Vom munci mult în această perioadă. Nu cred că evoluţia echipei a fost afectată de absenţa căpitanului Noor (n.r. exclus din lot de Piţurcă pentru că a întârziat la antrenament). Din păcate am pierdut un meci pe care l-am avut la discreţie. Greşelile din defensivă ne-au costat”, a declarat Piţurcă, care-şi va duce echipa într-un cantonament în Antalya, între 4 şi 18 noiembrie, unde probabil îi va "rupe" pe arabi.

Următorul meci al echipei lui Piţurcă este pe 1 decembrie, în deplasare cu Al Hilal, echipa lui Reghecampf. Al Ittihad este pe locul patru în campionat, la trei puncte de lider.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite