VIDEO Petrolul are înlocuitor pentru Hamza. După Bokila şi Dore, un alt conglolez vine să se afirme la Ploieşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Petrolul îl vinde pe Younes Hamza la Botev Plovdiv, pentru 750.000 de euro, dar are deja pregătit un înlocuitor pentru atacantul tunisian.

Acesta este Patrick vine să scrie istorie la Ploieştii, atacant de 24 de ani, de la Fortuna Sittard. Congolezul înalt de 1,83 metri a marcat 8 goluri pentru Fortuna în actualul sezon în 17 meciuri şi semnase cu petrolul un contract valabil din vară. În condiţiile plecării lui Hamza, jucătorul congolez va sosi la Ploieşti încă din această iarnă.  el este al treilea fotbalist din ţara africană, după Bokila şi Dore, care vine să se afirme la echipa"lupilor galbeni". Primii doi erau nişte iluştri necunoscuţi, dar au fost vînduţi pe bani frumoşi de Petrolul, după ce cota lor a crescut enorm la echipa antrenată de Contra. 

Hamza a costat 5.000 de euro

Cît despre Younes Hamza, vînzarea lui la Botev Plovdiv e o mutare inspirată din punct de vedere financiar, ţinînd cont că fotbalistul a venit pe bani puţini la echipă. "25.000 de euro mi s-a cerut pe Hamza, am dat doar 5.000 de euro. Mi-au cerut 25.000, l-am avut la antrenament, i-am zis să nu mai vină că n-am ataţia bani.Pînă la urmă am zis să vină şi mîine la antrenament, am zis să mă mai gîndesc. Din prima zi l-am vrut, dar n-am avut bani, iar in final l-am luat pe 5.000 de euro. Aici, Hamza cîştiga în jur de 8.000", a spus Valeriu Rachita, fostul antrenor al Petrolului,  pentru Dolce Sport.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite