Patrick Dempsey a murit în "Anatomia lui Grey", dar a făcut spectacol în cursa de 24 de ore de la Le Mans

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Patrick Dempsey s-a retras din lumea cinematografică pentru  a participa la curse auto FOTO AP
Patrick Dempsey s-a retras din lumea cinematografică pentru  a participa la curse auto FOTO AP

Actorul american Patrick Dempsey a reuşit după mai multe tentative, să se claseze pe podiumul prestigioasei curse automobilistice de 24 de ore de la Le Mans, informează Reuters.

Actorul, în vârstă de 49 de ani, al cărui personaj - supranumit "McDreamy" - a fost "ucis" în cel mai recent sezon al serialului "Anatomia lui Grey", produs de postul ABC, a terminat al doilea în categoria GTE Am, alături de colegii săi de echipă, americanul Patrick Long şi germanul Marco Seefried, pilotând un automobil de curse Porsche 911.

Patrick Dempsey, care a debutat pe circuitul de la Le Mans în 2009, a terminat pe poziţia a cincea la aceeaşi categorie anul trecut şi pe locul al patrulea în 2013. Clasarea pe podium la Le Mans era obiectivul său principal pentru acest sezon, notează Mediafax.

"Este greu să exprim în cuvinte ceea ce înseamnă acest podium pentru mine", a declarat actorul american pentru postul de televiziune Eurosport.

"Echipa a făcut o treabă excelentă la toate opririle mele la boxe, iar Patrick şi Marco au condus atât de frumos pe parcursul întregii curse, însă pe timpul nopţii a fost cu adevărat dificil. Faptul că mă aflu aici, pe podium, reprezintă un vis devenit realitate", a adăugat Patrick Dempsey.

El a participat şi la Cursa de 24 de ore de la Daytona, în Florida, şi şi-a înfiinţat propria echipă în Statele Unite, Dempsey Racings.

Patrick Galen Dempsey, născut pe 13 ianuarie 1966, este un actor american cunoscut pentru rolul chirurgului neurolog Derek Shepherd din serialul de televiziune "Anatomia lui Grey". Actorul s-a remarcat şi în câteva lungmetraje, precum "Casă, dulce casă/ Sweet Home Alabama", "Clubul împăraţilor/ The Emperor's Club", "Jurnalul străzii/ Freedom Writers", "Magie în New York/ Enchanted", "Mireasa e iubita mea!/ Made of Honor" şi "Ziua îndrăgostiţilor/ Valentine's Day".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite