VIDEO Ce a păţit fiul lui Liviu Dragnea când a plecat de la stadionul Giuleşti şi cum a scăpat de furia unui suporter

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Valentin Dragnea
Valentin Dragnea

Valentin Dragnea, fiul lui Liviu Dragnea, a asistat, pe stadionul Giuleşti, la meciul echipei pe care o finanţează, Turris Turnu Măgurele, cu Rapid.

Înaintea meciului, bodyguarzii fiului liderului PSD l-au agresat pe reporterul Răzvan Luţac, de la Gazeta Sporturilor. „Domnii care îi asigurau paza (stânga şi dreapta în poză, cămaşă bleu şi cămaşă neagră) au avut grijă să îmi dea peste mână când îl filmam", a povestit ziaristul.

Valentin Dragnea şi soţia sa

Imagine indisponibilă

După meciul câştigat de echipa sa cu 2-0, consfinţind eliminarea giuleştenilor din Cupa României, Dragnea Jr.a fost apostrofat la plecarea de la stadion. Barosane, vezi că eşti patron de fotbal pe banii furaţi de taică-tu, bă! Pe ciordeală eşti patron, bă! La puşcărie să vă duceţi amândoi, bă! Infractorilor! Eşti patron pe banii furaţi de la copii! Nenorociţilor! Eşti patron pe bani furaţi de la noi. Nu mai ieşiţi singuri pe stradă, v-aţi luat gărzi. La puşcărie să vă duceţi, cu tat'tu în frunte”, i s-a strigat, printre altele, acestuia. Dragnea jr. a intrat repede în maşină sub protecţia bodyguarzilor.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite