VIDEO Panică la US Open, o dronă a căzut în tribune în timpul partidei dintre Flavia Pennetta şi Monica Niculescu: "Am crezut că ăsta e sfârşitul"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O dronă a căzut în tribune la US Open în timpul partidei dintre Monica Niculescu şi Flavia Pennetta, iar jucătoarele au tras o sperietură teribilă.

O dronă a survolat tribunele arenei Louis Asmtrong în timpul partidei dintre Flavia Pennetta şi Monica Niculescu şi a căzut într/un sector din tribună în care, din fericire, nu se aflau spectatori. Pennetta a afirmat la finalul partidei câştigate în faţa Monicăi că a auzit drona şi că iniţial a crezut că e vorba de o bombă: "Cu tot ce se întâmplă în lume în aceste zile, am crezut că ăsta e sfârşitul. Mi-am spus: asta e, s-a terminat!".

Drona s-a făcut praf în momentul impactului, dar meciul a fost doar pentru puţin timp întrerupt. În tribune au apărut pompieri şi poliţişti, iar o investigaţie a fost demarată."Dacă ar fi fost spectatori, pericolul era mare. Stafful meu, care stătea în partea opusă, s-a speriat de asemenea. Arbitrul de scaun nu ne-a spus ce se întâmplă, cred că nici nu a ştiut, dar a dat drumul la meci abia după ce a primit OK-ul de la poliţie.

US Open: doar trei jucătoare din Top 10 au trecut în turul al treilea!   

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite