VIDEO Panică la US Open, o dronă a căzut în tribune în timpul partidei dintre Flavia Pennetta şi Monica Niculescu: "Am crezut că ăsta e sfârşitul"

VIDEO Panică la US Open, o dronă a căzut în tribune în timpul partidei dintre Flavia Pennetta şi Monica Niculescu:

Monica Niculescu FOTO Getty Images

O dronă a căzut în tribune la US Open în timpul partidei dintre Monica Niculescu şi Flavia Pennetta, iar jucătoarele au tras o sperietură teribilă.

O dronă a survolat tribunele arenei Louis Asmtrong în timpul partidei dintre Flavia Pennetta şi Monica Niculescu şi a căzut într/un sector din tribună în care, din fericire, nu se aflau spectatori. Pennetta a afirmat la finalul partidei câştigate în faţa Monicăi că a auzit drona şi că iniţial a crezut că e vorba de o bombă: "Cu tot ce se întâmplă în lume în aceste zile, am crezut că ăsta e sfârşitul. Mi-am spus: asta e, s-a terminat!".

Drona s-a făcut praf în momentul impactului, dar meciul a fost doar pentru puţin timp întrerupt. În tribune au apărut pompieri şi poliţişti, iar o investigaţie a fost demarată."Dacă ar fi fost spectatori, pericolul era mare. Stafful meu, care stătea în partea opusă, s-a speriat de asemenea. Arbitrul de scaun nu ne-a spus ce se întâmplă, cred că nici nu a ştiut, dar a dat drumul la meci abia după ce a primit OK-ul de la poliţie.

US Open: doar trei jucătoare din Top 10 au trecut în turul al treilea!   

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: