VIDEO Pandurii-Botoşani 6-1: victorie în ritm de samba pentru gorjeni adusă de doi brazilieni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gorjenii joacă joi în Europa League contra Fiorentinei
Gorjenii joacă joi în Europa League contra Fiorentinei

Pandurii a umilit revelaţia Ligii 1, FC Botoşani, în etapa a 11-a din Liga 1. Brazilienii Eric şi Alex dos Santos au fost eroii gorjenilor, fiecare reuşind câte o "dublă".

Pandurii a dat senzaţia în meciul cu Botoşani că poate marca la fiecare fază de poartă. Dacă până în această etapă Botoşaniul a fost o nucă tare pentru orice formaţie din Liga 1, la Târgu Jiu trupa moldavă a dat impresia că e o echipă de matineu, nicidecum de primul eşalon fotbalistic.

Matulevicius (15), Breeveld (43), Eric de Oliveira (45+2 penalti), (49) şi Alex dos Santos (73), (89) au fost jucătorii care au punctat pentru gorjeni, în vreme ce pentru oaspeţi golul de onoare a fost marcat de Vaşvari (70).

În urma acestui rezultat, Pandurii urcă pe trei în clasament, la cinci puncte distanţă de liderul Steaua şi la două de Petrolul. Dacă Astra nu va învinge pe Dinamo duminică seara, gorjenii se vor menţine pe treapta a treia a podiumului după această etapă. 

În altă ordine de idei, Pandurii va juca joi seara, de la ora 22.05, în deplasare cu Fiorentina, meci care contează pentru etapa a treia a grupelor Europa League. Până acum, gorjenii au un singur punct după două meciuri.

VIDEO Pandurii-Botoşani

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite