VIDEO Oţelul - Universitatea Cluj 2-1: Gălăţenii au marcat cel mai frumos gol al începutului de campionat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cu o situaţie alarmantă după ce „investitorul“ Dan Adamescu a golit conturile clubului şi a băgat clubul în insolvenţă, fosta campioană a României are şase puncte din şase posibile după două runde. Sâmbătă, a reuşit un come-back spectaculos.

Primarul Galaţiului, Marius Stan, a avertizat că Oţelul riscă să nu încheie campionatul din cauza managementului cu iz de furt al lui Dan Adamescu. Într-adevăr, clubul e într-o situaţie delicată la nivel administrativ, dar a început perfect această ediţie a Ligii I. După 1-0, în deplasare, în prima etapă, la Corona Braşov, Oţelul a învins, sâmbătă seară, Universitatea Cluj.

Oaspeţii au deschis scorul, în minutul 3, după ce Vasilică Cristocea a punctat cu capul. Exact înainte de pauză însă, clujenii au rămas în zece oameni, după ce arbitrul Marius Avram l-a eliminat pe Borza pentru două „galbene“.

Cu un om în plus, Oţelul a egalat cu o „bijuterie“ de gol, în minutul 74. Neagu a transformat impecabil o lovitură liberă. Apoi a recidivat brazilianul Marquinhos, omul care înscrisese din penalty şi în runda trecută. Cu patru minute înainte de final, acesta a transformat penalty-ul acordat corect de centralul Marius Avram.

S-a terminat 2-1, iar Oţelul e, cel puţin pentru 24 de ore, liderul campionatului cu maximum de puncte. Universitatea Cluj e pe locul 15 din 18, fără nici punct. Elevii lui Ionel Ganea au fost învinşi şi în runda inaugurală, 0-1, acasă, de Petrolul Ploieşti.

CITEŞTE ŞI:

*Ganea a „turbat“ după 1-2 cu Oţelul: pe cine l-a făcut „nesimţit“ antrenorul

VEZI REZUMATUL MECIULUI

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite