VIDEO Olandezii sunt ofticaţi: "Dacă fundaşul Stelei mai încearcă asta de 100 de ori, de 99,5 ori nu-i mai iese"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vlad Chiricheş le-a dat o palmă contestatarilor FOTO: REUTERS
Vlad Chiricheş le-a dat o palmă contestatarilor FOTO: REUTERS

Fundaşul belgian al lui Ajax Amsterdam, Toby Alderweireld, a declarat că Vlad Chiricheş a reuşit un gol minunat în partida pierdută în faţa Stelei, scor 0-2, însă jucătorul român nu va mai înscrie niciodată un astfel de gol.

"Este o înfrângere acidă. Cu puţin mai mult noroc am fi reuşit să înscriem în minutele de final ale partidei. Golul de 2-0 a fost minunat, dar dacă mai încearcă de câteva sute de ori, în 99,5 la sută din cazuri ar greşi execuţia. Am muncit mult, am încercat să facem totul pentru a o opri pe Steaua. În anumite momente ale jocului am fost mai buni", a spus Alderweireld, care nu îşi poate explica nici faza din care Iasmin Latovlevici a deschis scorul.

Căpitanul echipei Ajax Amsterdam, Siem de Jong, consideră că golul doi al Stelei a fost luat din cauza sa. "Am fost prea puţin periculoşi. Nu am jucat ca şi cum am fi vrut să câştigăm. Am jucat bine în prima repriză, dar poate că am ţinut prea mult de minge. Apoi ei au înscris chiar înainte de pauză şi după aceea au reuşit un gol incredibil. Vina de la golul doi e a mea, pe bune. Dezamăgirea e mare", a completat de Jong.

Danezul Viktor Fischer a afirmat că Steaua a avut mare noroc că a reuşit calificarea, conform Mediafax. "Al doilea gol al Stelei a fost noroc pur. Băiatul nu a mai înscris până acum şi nu o va mai face. În prima repriză am jucat foarte bine, dar am luat un gol stupid. În a doua repriză am avut avantaj şi chiar credeam că vom decide meciul, însă apoi au înscris un gol printr-un noroc pur", a adăugat jucătorul în vârstă de 19 ani.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite