VIDEO O nuntă de poveste

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Culisele petrecerii, singura din România filmată din elicopter, sunt dezvăluite în rândurile ce urmează. Nunta anului. Controversată, criticată, dar invidiată şi visată de orice muritor. Opulentă, dar nu agresivă, civilizată şi, cu toate eforturile de a fi cât mai discretă, ultramediatizată.

Cristi Borcea şi Alina Vidican se iubesc cu patos, şi asta se vede încă de cum păşeşti în sala de la Ambasad'Or. Emoţia li se citeşte pe chipuri, iar naşul Gigi Becali e şi el parte din decor şi din încărcătura de sentimente dată de importanţa momentului. Sunt zeci de mese aranjate extraordinar, cu orhidee şi trandafiri de un alb pur, care se revarsă în cascadă din vaze de un metru înălţime combinate cu lumânări simbolizând focul dragostei. Florile au marcat puternic acest teritoriu al eleganţei, pentru că erau prezente şi în afara incintei acoperite: pe marginea piscinei, în vecinătatea barurilor, pe aleile adiacente unde nişte bonsai luminaţi de leduri le luau faţa, în toate colţurile şi pe toate măsuţele de exterior şi, mai ales, la masa mirilor şi a naşilor. Parcă şi rochia de mireasă era din petale, completând un cadru plin de bun-gust compus din mobilier de calitate şi accesorii de top.

Apoi, muzica a fost mortală. Tot acel meniu publicat de ziare, mai mult decât îndestulător, a fost sărit din când în când tocmai pentru că lumea uita să mănânce. Mirii au inaugurat show-ul cu un vals al miresei, pentru care s-a văzut că au muncit mult în avans. Apoi, naşul şi-a intrat în rol, întreţinând atmosfera cu multă decenţă până la final. Gigi Becali a fost un dansator remarcabil nu atât prin calităţi, cât prin străduinţă: emoţionat, fericit la culme şi pus pe cântat muzică tradiţională cu un talent cu care a surprins total asistenţa. Naşa s-a remarcat prin fineţe, la fel ca şi restul femeilor din marea familie Becali.

Maneliştii au făcut senzaţie

Mirii, la rîndul lor, nu au lăsat pe cineva nebăgat în seamă. Creionat deseori ca un tip fiţos, Cristi Borcea a fost duminică noaptea cea mai bună gazdă din lume, iar faptul că nu s-a uitat la bani arată şi acest lucru. Având în Octavian Ursulescu un amfitrion experimentat, petrecerea a curs lejer, firesc, decent, inundată de voie bună. Până la dansul mirilor, au fost şarje bine integrate ale lui Marcel Pavel, Andreea Bănică, Pepe, Adriana Antoni şi, la final, surpriza atât de aşteptată de oamenii de fotbal: Adi Minune, Vali  Vijelie şi Adi de la Vâlcea au întregit gusturile muzicale ale invitaţilor. 

600 de invitaţi  a avut Cristi Borcea la nunta sa cu Alina Vidican, care a costat un milion de euro.

Au „scos" 500.000 de euro

Darurile primite de miri au fost cele tradiţionale: obiecte folositoare în casă şi, evident, plicuri cu bani. Suma minimă de la care VIP- urile prezente au înţeles să onoreze masa a fost 2.000 de euro. Partenerii de afaceri ai lui Borcea, inclusiv oamenii de fotbal apropiaţi care au profitat de pe urma lui, au ţinut cont de trecut şi au oferit chiar şi 10-15.000 de euro de familie. Una peste alta, dacă zvonurile cum că darul de la Gigi Becali ar fi fost de 100.000 de euro sunt aproape de adevăr, o estimare a ziarului „Adevărul" dă ca sumă finală ceva în jurul a 500.000 de euro. Nu se poate spune că familia Borcea şi-a scos banii, mai ales că nu acesta a fost scopul petrecerii.

VIP-uri prezente la nuntă

- Adrian Năstase
- Adriean Videanu
- Elisabeta Lipă
- Dumitru Dragomir
- Mircea Sandu
- Claudiu Niculescu
- Cosmin Contra
- Petre Buduru
- Nicolae Badea
- Vasile Turcu
- Gigi Neţoiu
- Horaţiu Nicolau
- Mihai Stoica
- Teia Sponte
- Valeriu Argăseală
- Ioan Becali
- Dan Matei Agaton
- Adelina Chivu
- Ilie Dumitrescu
- Ilie Năstase
- Cornel Tăbăcaru

image
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite