Un nou gest incalificabil pe terenul de tenis: Benoit Paire a scuipat în faţa arbitrului! Reacţia oficialului VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
paire

Benoit Paire (31 de ani, locul 29 ATP),  favorit 3 al turneului ATP de la Buenos Aires, s-a făcut remarcat printr-o reacţie care nu are ce căuta pe nicio arenă sportivă.

Francezul (foto) a fost eliminat încă din optimile de finală ale competiţiei din Argentina de Francisco Cerundolo (22 ani, 137 ATP), scor 4-6, 6-3, 6-1. dar a ieşit în evidenţă printr-o reacţie golănească.  

În setul doi al meciului, după un serviciu ireturnabil al adversarului, Paire a susţinut că lovitura ar fi fost afară. Arbitrul întâlnirii a coborât din scaun, a examinat urma dar nu i-a dat dreptate. După îndelungi parlamentări, francezul şi-a pierdut controlul şi a scuipat, chiar în faţa arbitrului, urma lăsată de minge pe zgură. Jucătorul a primit imediat un avertisment pentru "comportament nesportiv". La puţin timp după aceea, după o altă disensiune cu arbitrul şi un nou scuipat ostentativ,, Paire a primit un alt avertisment pentru "comportament nesportiv". şi a fost penalizat cu pierderea unui punct.

Apoi, la ultimele 2 puncte ale meciului, Paire a părut că făcut intenţionat două duble greşeli. Mai mult, ultimul său serviciu a fost trimis afară în timp ce un copil de mingi se afla încă în teren.

Incidentul din setul secund

Ultimul punct al meciului

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite