VIDEO Neymar a dus Brazilia în finala JO, cu un gol marcat după 15 secunde. Surpriză în semifinalele feminine

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Neymar
Neymar

Sub ochii românului Ovidiu Haţegan, care a arbitrat meciul dintre Brazilia şi Honduras, Neymar a marcat cel mai rapid gol din istoria JO.

Starul celor de la FC Barcelona a marcat după doar 15 secunde, stabilind astfel un nou record la JO. Precedentul record era de 30 de secunde şi le aparţinea mexicanului Oribe Peralta (2012) şi hondurianului Alberth Elis (2016).

După deschiderea scorului, brazilienii s-au dezlănţuit. La pauză era deja 3-0, după "dubla" noului jucător de la Manchester City, Gabriel Jesus. În partea a doua, Marquinhos, Luam şi din nou Neymar, din penalty, au stabilit rezultatul final, cel mai mare dintr-o semifinală olimpică din 1964 încoace, când Ungaria a trecut cu acelaşi scor de Egipt.

Este a patra finală în care Brazilia este prezentă la Jocurile Olimpice, sud-americanii fiind învinşi de fiecare dată în precedentele trei. De altfel, titlul olimpic este singurul care lipseşte din palmaresul Selecao. În urmă cu patru ani, la Londra, Brazilia a pierdut în ultimul act cu Mexic, scor 1-2. 

În cealaltă semifinală, Germania a trecut de Nigeria cu 2-0, goluri Klostermann şi Petersen.

 Pe tabloul feminin, semifinalele au adus o mare surpriyă. Brazilia, ţara gazdă, şi favorota competiţiei, a fost eliminată de Suedia, la penaltyuri. Astfel, în finală se vor întâlni Suedia şi Germania.

 Cele două finale au loc sâmbătă seara. 

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite