VIDEO Neymar, accidentat, dar căutat de sponsori: A mai semnat un contract uriaş

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fotbalistul de 28 de ani al celor de la PSG s-a „rupt“, duminică seară, în minutul 90+6 al meciului pierdut cu Lyon (0-1), însă de atunci a primit două veşti bune. În primul rând, a aflat că n-a suferit o fractură de gleznă, aşa cum s-a crezut iniţial. Iar astăzi a fost prezentat printre vedetele unei firme internaţionale.

Neymar a confirmat, astăzi, revenirea la PokerStars. Parteneriatul îşi propune să fie o colaborare în adevăratul sens al cuvântului, urmând să se reflecte în numeroase aspecte ale mărcii. 

Pasionat de poker şi de gaming în timpul liber, brazilianul a fost ales de PokerStars care speră ca starul PSG va fi perechea perfectă pentru această companie şi va însufleţi cu flerul şi personalitatea sa mesele din online şi live, precum şi comunitatea PokerStars din întreaga lume.

Neymar a declarat: „Când nu joc fotbal, îmi place foarte mult să joc cărţi. Competiţiile cu prietenii sunt pentru mine o adevărată pasiune, iubesc sentimentul acela de comunitate, distracţia şi momentele imprevizibile care pot apărea în orice partidă de joc. Sunt un real admirator al pokerului, prin urmare sunt încântat să încep un nou capitol alături de PokerStars. Împreună vom crea momente deosebite pentru comunitatea şi fanii noştri din întreaga lume“.

Semnarea contractului are loc după lansarea recentă a campaniei de imagine a mărcii PokerStars la nivel global din dorinţa de a trece de la stadiul de promovare produs la statutul de marcă de divertisment de talie mondială. Repoziţionarea de brand mărcii a inclus primele reclame TV dedicate PokerStars pentru un joc mai sigur, acestea fiind doar o parte a angajamentului companiei de a garanta siguranţa jucătorilor. Echipa dedicată de gaming responsabil de la PokerStars, câştigătoare a numeroase premii, a fost una dintre primele din acest domeniu şi e parte integrantă a companiei.

Martin Nieri, Director Global Brand şi Creaţie în cadrul PokerStars, a declarat: „Neymar e un adevărat superstar mondial iar acest parteneriat porneşte de la pasiunea sa autentică pentru poker. E vorba de o pasiune pentru joc, în general, dar şi pentru acel frumos neprevăzut ce îl caracterizează. La PokerStars, încercăm mereu lucruri noi pentru a aduce mai mult entuziasm şi divertisment clienţilor noştri. Împreună cu Neymar suntem convinşi că toate acestea se vor regăsi din plin în comunitatea PokerStars“.

VEZI PREZENTAREA LUI NEYMAR PRINTRE VEDETELE POKERSTARS

Joacă responsabil!  Pentru informaţii suplimentare despre jocul responsabil, accesaţi pagina web http://www.pokerstars.com/about/responsible-gaming/

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite