VIDEO Nebunie pe "Dragao", Porto câştigă cu 3-1 meciul cu Bayern Munchen. Barcelona şi-a luat biletul de semifinale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În sferturile Ligii Campionilor, manşa tur, FC Porto a reuşit să "detoneze" surpriza, cu o victorie mare pe teren propriu, 3-1 cu Bayern Munchen.

Dată ca victimă sigură înaintea confruntării cu Bayern Munchen, FC Porto a reuşit un meci mare pe "Estadio do Dragao" şi o victorie, 3-1 cu Bayern Munchen, care transformă returul într-un meci "electric".

Profitând de mari greşeli în apărarea bavareză, "dragonii" au început meciul de la 2-0, goluri Ricardo Quaresma (minutele 3 -din penalty - şi 10). Până la pauză, turpa lui Guardiola a mai redus din diferenţă, cu golul lui Tiago Alcantara (minutul 28). Alb-albaştrii au mai dat o lovitură în partea secundă, prin Jackson Martinez (minutul 65), scor final: 3-1 pentru FC Porto.

VIDEO Golurile partidei FC Porto - Bayern Munchen 3-1

Cu acelaşi rezultat s-a încheiat meciul de pe Parc des Princes, dar în favoarea oaspeţilor. A fost Paris Saint Germain - FC Barcelona 1-3. Catalanii au controlat jocul şi au marcat de trei ori prin Neymar (18) şi Suarez (67, 79). Pentru parizeni a punctat tot un jucător al Barcelonei, autogol Mathieu, în minutul 82. 

VIDEO Golurile partidei PSG - FC Barcelona 1-3 

Partidele retur au loc săptămâna viitoare. 

În primele partide din sferturi: Atletico Madrid - Real Madrid 0-0, Juventus - AS Monaco 1-0. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite