VIDEO Nebunie curată! Comentariu de colecţie la o televiziune braziliană a loviturilor de departajare de la finala Ligii Campionilor, câştigată de CSM

VIDEO Nebunie curată! Comentariu de colecţie la o televiziune braziliană a loviturilor de departajare de la finala Ligii Campionilor, câştigată de CSM

CSM e Regina Europei

CSM Bucureşti a furnizat o surpriză uriaşă, câştigând Liga Campionilor la chiar prima ei participare în această competiţie.

Ştiri pe aceeaşi temă

CSM a trecut de Gyor în finala de la Budapesta, după loviturile de departajare, la capătul unui meci foarte spectaculos cu destule răsturnări de situaţie. Isprava "tigroaicelor" a fost urmărită şi în Brazilia, ţara natală a portăriţei Massya Pessoa, care a fost eroina bucureştencelor la loviturile de departajare, parând două dintre ele.

Comentatorul brazilian al partidei a făcut un adevărat show la cel mai important moment al meciului, părând un susţinător fidel al Massyei Pessoa şi a colegelor sale.

Massya Pessoa a dedicat victoria iubitei sale, un fotomodel canadian: "Îmi plac femeile, nu mă ascund!" 

Vezi mai jos comentariul de la Esporte Interativo

 

Mărturia unei campioane. Ce a simţit Aurelia Brădeanu înaintea executării loviturii decisive de la 7 metri

Gustul dulce al răzbunării. Cine e cea mai fericită jucătoare de la CSM după triumful de la Budapesta

VIDEO Show de neuitat la loviturile de departajare. Cum şi-a enervat Pessoa adversarele 

Povestea Isabellei Gullden, golghetera Ligii Campionilor 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările