VIDEO Nadal l-a executat pe Djokovici cu o minge drept în faţă. Sârbul s-a supărat pe spaniol şi i-a bătut obrazul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Semifinala turneului ATP de la Montreal şi-a consumat un episod amuzant pentru publicul spectator. În setul decisiv al confruntării, Nadal l-a lovit cu o minge în faţă pe Novak Djokovici, incident care a stârnit nemulţumirea sârbului.

Nadal l-a învins pe Novak Djokovici în semifinala turneului ATP de la Montreal în trei seturi, scor 6-4, 3-6, 7-6. Deznodământul acestei partide a contat mai puţin, deoarece momentul de maximă audienţă s-a petrecut în setul decisiv, când spaniolul a primit o minge scurtă din partea sârbului, după care a returnat direct în faţa numărului 1 mondial. Lovitura l-a destabilizat pe Djokovici, care s-a întors cu spatele la Nadal, în timp ce spaniolul a venit la fileu pentru a-i cere scuze. În cele din urmă, sârbul a acceptat scuzele adversarului său, nu şi publicul canadian, care l-a admonestat serios pe Nadal până la finalul confruntării.

În altă ordine de idei, Nadal (locul 4 mondial) va juca în finală cu reprezentantul gazdelor turneului, canadianul Milos Raonic (locul 13 mondial).

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite