VIDEO Mutu, precum Panenka. Gol din „scăriţă” contra campioanei Sloveniei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adrian Mutu
Adrian Mutu

Petrolul continuă seria excelentă a rezultatelor din Slovenia, iar miercuri a învins cu 2-1 pe NK Maribor, campioana en-titre a Sloveniei.

Obişnuită cu aerul tare al Ligii Campionilor, NK Maribor a reprezentat cel mai puternic adversar de până acum întâlnit de ploieşteni în cele 4 jocuri de verificare, iar găzarii au simţit asta pe pielea lor, mai ales în prima parte a confruntării de miercuri seară. Campioana Sloveniei a început meciul mult mai bine, a deţinut controlul la mijlocul terenului, iar posesia superioară i-a permis să-şi creeze numeroase ocazii de gol. După cele două bări ale lui Fajic (minutele 11 şi 14), în cele din urmă a venit şi golul. Bohar l-a executat cu sânge rece pe Pecanha şi a mai estompat din frustrarea violeţilor.

Pauza a fost benefică doar pentru Petrolul, care a ieşit de la cabine fără Morar şi Fanchone, înlocuiţi de Mutu şi Beţa. Intrarea ”Briliantului” a schimbat radical faţa jocului pentru formaţia lui Răzvan Lucescu, iar galben-albaştrii au început să conteze în atac. Lucescu a efectuat mai multe înlocuiri puţin după minutul 70, iar imediat, la un corner executat de Marinescu, Albin a prelungit inteligent, iar Gerson a reluat cu capul în poartă. N’Koyi şi Mareş au trecut şi ei pe lângă gol, însă henţul unui apărător advers i-a oferit şansa lui Mutu să înscrie din penalty, cu o ”scăriţă” de mare efect.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite