VIDEO Mureşan şi N'Doye au primit suspendări uriaşe pentru accidentările provocate steliştilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Comisia de Disciplină din cadrul FRF a dictat suspendari record pentru doi dintre jucătorii lui ASA Târgu Mureş, Gabi Mureşan şi Ousmane N'Doye, care au provocat două accidentări teribile în meciul pe care echipa lor l-a câştigat cu Steaua, scor 1-0.

Comisia de Disciplină a luat miercuri două decizii fără precedent în Liga 1. Astfel, după incidentele din timpul meciului ASA Târgu Mureş - Steaua, doi dintre fotbaliştii gazdelor, Gabi Mureşan şi Ousmane N'Doye, au fost drastic sancţionaţi. Mureşan, care l-a lovit în faţă pe Raul Rusescu şi i-a provocat o accidentare gravă, a primit o suspendare de 16 etape, în vreme ce jucătorul de culoare a încasat şase etape de suspendare pentru lovitura aplicată cu piciorul în capul lui Keşeru, informează dolcesport.ro.

După acele accidentări, Keşeru n-a mai putut continua meciul şi a fost schimbat în minutul 22 cu Raul Rusescu. De asemenea, Keşeru va fi nevoit să joace mai multe meciuri cu o cască de protecţie pe cap. Nici înlocuitorul lui Keşeru nu s-a simţit prea bine după acel meci, el urmând să folosească o mască pentru a-şi proteja zona afectată de lovitura cu cotul a lui Mureşan.

Curios este că niciunul din cei doi jucători nu a fost eliminat de arbitrul Istvan Kovacs în acel meci, deşi intrările lor ar fi trebuit să fie sancţionate cu cartonaşe roşii. 

Imediat după acel meci, pierdut cu 0-1, Steaua a depus o plângere la Comisia de Discplină a FRF în care a solicitat sancţionarea mijlocaşilor echipei ASA Târgu-Mureş, Gabriel Mureşan şi Ousmane N'Doye, care i-au accidentat grav pe Raul Rusescu şi Claudiu Keşeru. După ce a analizat probele, Comisia de Disciplină a luat aceste măsuri drastice.

VIDEO cu accidentările suferite de stelişti:

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite