VIDEO Mourinho, reacţie de om fără bun simţ: Ce a făcut în timp ce era intervievat pe scenă la Gala FIFA

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mourinho

Jose Mourinho (56 de ani) a arătat că poţi să fii o mare personalitate, dar, în anumite momente, să te comporţi de parcă n-ai cei şapte ani de acasă.

Jose Mourinho a fost printre personalităţile care au participat, luni seară, la Gala FIFA 2019, găzduită de Teatro alla Scala (Milano). 

Fără job din 2018, de când s-a despărţit de Manchester United, portughezul n-a fost nominalizat pentru vreun premiu, însă, la un moment dat, a ajuns pe scenă pentru a prezenta trofeul pentru „Antrenoarea anului“.

Cu acest prilej, gazda Ilaria D'Amico a început să-l intervieveze pe Mourinho pe scenă şi, chiar dacă întrebările ei n-au fost dintre cele mai inteligente, a surprins, neplăcut, reacţia antrenorului care, la un moment dat, a plecat de pe scenă, în mijlocul interviului!

Scurtul dialog dintre Mourinho şi Ilaria D'Amico a fost redat de Digi Sport, iar în clipul de mai jos se poate vedea cum interviul e întrerupt, brusc, după ce „Mou“ pleacă!

Ilaria D'Amico: Să ne imaginăm viitorul. În viitorul apropiat, descoperim viaţă pe alte planete. Vom avea o cupă interplanetară, o bătălie a lumilor, o competiţie plină de stele. Şi dacă s-ar întâmpla azi, am fi pregătiţi, pentru că avem aici multe staruri, mulţi jucători fantastici. Sunteţi de acord?

Jose Mourinho: Da, cei mai buni jucători.

Ilaria D'Amico: Atunci, ce vreau să vă întreb, vă imaginaţi cine ar fi antrenorul perfect, un antrenor special pentru o astfel de echipă? O echipă specială.

Jose Mourinho: Cred că FIFA nu permite ca un antrenor să pregătească două echipe în acelaşi timp, deci ar trebui să fie un antrenor fără job în acest moment.

Ilaria D'Amico: Ah, pare că trebuie să fie ceva ce are legătură cu o candidatură, să spunem. Nu ştiu cum să o spun.

Jose Mourinho: Antrenori fără slujbă. Eu, Fabio Capello, Walter Zenga, şi alţii. Dar şi eu sunt un candidat.

Ilaria D'Amico: Vă mulţumesc pentru sinceritate, chiar vă mulţumesc!

Apoi, Mourinho a plecat, spre disperarea lui D'Amico: „Dar de ce nu rămâneţi alături de mine? OK, vreţi să plecaţi“.

VEZI MOMENTUL PLECĂRII LUI MOURINHO DE PE SCENĂ

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite