VIDEO Momentul în care o tânără aproape goală întrerupe finala Ligii Campionilor: cine este şi cum şi-a explicat gestul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O tânără îmbrăcată provocator a pătruns pe teren în timpul finalei Ligii Campionilor şi a acaparat toată atenţia, inclusiv a jucătorilor de pe stadionul Metropolitano din Madrid.

Pentru câteva momente, în finala Ligii Campionilor nimănui nu i-a mai păsat de cine va fi noua regină a fotbalului (este Liverpool!). Asta după ce o tânără sexy a reuşit să intre pe teren în timpul meciului şi să întoarcă toate privirile. 

Modelul rus Kinsey Wolanski, în vârstă de 22 de ani, a alergat pe teren după aproximativ un sfert de oră de la startul partidei Tottenham–Liverpool. 

Tânăra, îmbrăcată într-un body ce-i lăsa la vedere aproape în întregime părţile intime, a fost scoasă rapid de pe gazon. 

Imagine indisponibilă

Imaginile depotrivă sexy şi amuzante cu tânăra au făcut înconjurul internetului, mulţi fiind de părere că a fost „cea mai bună parte“ a meciului, iar Wolanski şi-a crescut considerabil numărul de fani pe platformele sociale, ajungând în doar câteva ore de la zeci de mii la peste 900.000 de urmăritori. 

Mai mult, pe body-ul purtat de tânără era scris „Vitaly Uncensored“, numele site-ului de adulţi pe care îl deţine iubitul tinerei, iar experţii spun că momentul i-a adus o reclamă în valoare de aproape 4 milioane de dolari. 

Kinsey Wolanski şi-a explicat (cumva) gestul. „Viaţa este pentru a fi trăită şi pentru a face lucruri nebuneşti pe care ţi le vei aminti întotdeauna“, a scris ea alături de un filmuleţ în care este surprins momentul „invaziei“, dar şi cel de după ce a fost „capturată“. 

        View this post on Instagram                   STREAKING THE CHAMPIONS LEAGUE! Life is for living, do crazy things that you will remember forever 😈 A post shared by Kinsey Wolanski (@kinsey_sue) on Jun 1, 2019 at 4:43pm PDT

De asemenea, a publicat şi o imagine în care mijlocaşul Harry Winks se uită la ea cu o privire ce nu are nevoie de comentarii, însă tânăra a găsit unul potrivit: „Oare am distras atenţia un pic prea mult?“.

        View this post on Instagram                   Did I distract #8 a little too much? A post shared by Kinsey Wolanski (@kinsey_sue) on Jun 1, 2019 at 4:51pm PDT

Kinsey Wolanski este iubita unui faimos YouTuber rus, Vitaly Zdorovetskiy, cunoscut pentru farsele sale, dar şi pentru site-ul de adulţi Vitaly Uncensored, care a depăşit pragul de 10 milioane de abonaţi.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite