VIDEO Momente tulburătoare în Giuleşti: fanii Rapidului l-au comemorat pe Nae Manea, un simbol alb-vişiniu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fanii rapidişti s-au adunat luni seara la stadionul din Giuleşti pentru a-l comemora pe Nicolae Manea, care a decedat la vârsta de 60 de ani din cauza unui cancer la ficat.

Suporterii rapidişti s-au adunat la stadionul din Grant la ora 19:23, una simbolică pentru clubul vişiniu, legată de anul înfiinţării clubului. Aceştia au aprins lumânări din care au făcut conturul literelor care compun numele echipei la tribuna a doua. Ulterior, aprins lampioane şi le-au lansat în aer pentru sufletul lui Nae Manea.

Fostul mare rapidist a murit luni dimineaţa la vârsta de 60 de ani din cauza unui cancer la ficat. Este o zi tristă! Nae Manea a trăit şi Rapid a însemnat totul pentru el. Cu tot respectul pentru cei care au trecut pe la Rapid, Nae Manea este prima legendă a acestui club - a fost jucător, antrenor şi conducător, iar dacă era nevoie, ar fi fost şi portar la intrarea la stadion. Pentru asta, Nae Manea merită să nu fie uitat niciodată şi lumea să îi mulţumească pentru tot ce a făcut pentru Rapid. Este o pierdere pentru familia lui, pentru Rapid şi pentru toţi cei care l-au cunoscut", a spus Dinu Gheorghe la Digi Sport.

VIDEO cu acţiunea suporterilor în memoria lui Nae Manea

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite