VIDEO Moment inedit la US Open. Un arbitru a coborât din scaun pentru a-i da indicaţii unui jucător de tenis

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un moment cu adevărat incredibil a avut loc azi noapte la turneul de la US Open, arbitrul unui meci coborând din scaun pentru a-i da indicaţii unui jucător.

Australianul Nick Kyrgios, locul 30 ATP, cunoscut pentru modul delăsător în care abordează unele meciuri, a produs aceeaşi impresie în prima parte a partidei disputate, joi, cu francezul Pierre-Hugues Herbert, locul 75 ATP, în turul al doilea al US Open.

Cu un joc plin de greşeli, Kyrgios părea că nu îl mai intersează nimic, în pauza de la scorul de 6-4, 3-0, iar un arbitru de scaun ar fi putut să-i acorde avertisment, deoarece nu depunea cel mai intens efort posibil pentru a-şi apăra şansele.

Însă suedezul Mohamed Lahyani a procedat altfel. El a coborât din scaun şi i-a ţinut un discurs mobilizator tenismenului australian, pe care Herbert şi alte persoane legate de tenis l-au considerat a fi "coaching". Iar la turneele de grand slam sunt interzise intervenţiile antrenorilor sau cele ale altor persoane în sprijinul jucătorilor.


"Vreau să te ajut, vreau să te ajut. Ţi-am văzut meciurile, eşti mare pentru tenis. Nick, ştiu că nu eşti tu", i-a spus Lahyani.

"Ok, cheamă trainer-ul la teren şi o să încerc", a răspuns Kyrgios.

Personalul medical a intervenit în pauza următoare şi l-a întrebat pe australian despre problemele pe care le are.

"Nu ştiu, verifică-mi încheietura sau ceva. Poţi să stai aici vreo două minute?", a spus jucătorul.

De la 2-5 în setul secund, Kyrgios a revenit şi a câştigat cu 7-6 (6). În tie-break, el a avut un schimb de replici cu câţiva fani din tribune, care doreau să abandoneze că să o poată vedea mai repede pe canadianca Eugenie Bouchard, programată să joace după întâlnirea masculină.

"Ei bine, nu o să o vedeţi deloc!", a răspuns tenismenul australian.

   

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite