VIDEO Moment halucinant: Ministrul Ionuţ Stroe a vorbit la TV în chiloţi! Moderatorul, şocat

VIDEO Moment halucinant: Ministrul Ionuţ Stroe a vorbit la TV în chiloţi! Moderatorul, şocat

Moderatorul Mihai Mironică a rămas cu gura căscată, când a văzut cum s-a prezentat ministrul la emisiune

Într-o perioadă în care foarte mulţi oameni ne prezintă avantajele de a munci de acasă, vedem şi dezavantajele în toate splendoarea lor.

România a trecut de la starea de urgenţă la starea de alertă, însă, în continuare, foarte mulţi oameni lucrează de acasă şi, la fel ca în ultimele două luni, şedinţele şi întâlnirile se ţin, aproape exclusiv, online.
 
Având în vedere aceste tendinţe tehnologice, emisiunile TV s-au adaptat şi invitaţii fie că intră prin telefon, fie prin aplicaţii precum Skype. Acest lucru le oferă participanţilor confortul de a vorbi la televizor de acasă. Din păcate, această situaţie prezintă şi unele riscuri.
 
De acest lucru s-a convins, astăzi, ministrul Sporturilor, Ionuţ Stroe. Într-o intervenţie la emisiunea matinală a postului Pro X, Stroe, luat de valul entuziasmului, a început să dea explicaţii despre pregătirile României pentru Campionatul European de Fotbal. Doar că, gesticulând energic, a lovit telefonul cu mâna, iar camera aparatului l-a arătat...în chiloţi!
 
Imediat, într-o tentativă de a „dribla“ momentul jenant, cei de la regie au mutat camera pe moderatorul Mihai Mironică, însă reacţia acestuia, cu gura căscată, doar a amplificat şocul momentului.
 
CITEŞTE ŞI:
 
 
VEZI CE S-A ÎNTÂMPLAT, ÎN DIRECT, LA PRO X
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: