VIDEO Mieluşei afară, zmei în ţară: FCSB, victorie cu o greşeală flagrantă de arbitraj. Cum a fost favorizată echipa lui Dică

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La trei zile după o prestaţie palidă, la Split, acolo unde a avut un singur şut pe spaţiul porţii, vicecampioana României s-a impus pe terenul unei echipe care nu pierduse în primele trei etape.

Echipele care reprezintă România în acest sezon al cupelor europene se chinuiesc în competiţiile organizate de UEFA, însă fac furori în campionatul intern. Ceea ce dovedeşte, încă o dată, nivelul scăzut al intrecerii interne.

Duminică, Craiova, CFR Cluj şi FCSB, adică echipele care au evoluat joi în turul III preliminar al Ligii Europa, au câştigat pe linie în campionat. Iar toate victoriile au venit în deplasare.

După Dunărea Călăraşi - U Craiova (1-3) şi Voluntari - CFR Cluj (1-2), FCSB s-a impus şi ea la Mediaş, scor 3-1 cu Gaz Metan, echipă care înregistrase două victorii şi un egal în primele trei runde. 

Medieşenii au condus la pauză cu 1-0 (Fofana 30), însă bucureştenii au punctat de trei ori la reluare (Moruţan 49, Gnohere 63, F. Coman 83). Golul de 2-1 al celor de la FCSB a fost precedat de un ofsaid nesemnalizat la Florinel Coman, cel care a centrat decisiv pentru Gnohere.

După succesul din această rundă, FCSB a urcat pe locul 2 cu 7 puncte, în timp ce Gaz Metan e pe 4, tot cu 7 puncte.

VEZI GOLURILE MECIULUI GAZ METAN - FCSB

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite