VIDEO Messi, imagini fabuloase: Cum a fost primit starul argentinian de mama unui adversar în zona mixtă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Lionel Messi e, probabil, cel mai popular fotbalist al planetei, alături de Cristiano Ronaldo. Iar acest lucru s-a văzut, încă o data, miercuri, după partida Manchester United – Barcelona.

Nu e nicio surpriză, atunci când Lionel Messi e asaltat de oamenii de rând pentru poze şi autografe. Mai rar însă vezi ca mama unui adversar al argentinianului să aibă o explozie de bucurie la vederea starului de la Barcelona.

Exact asta s-a întâmplat, miercuri, după partida Manchester United – Barcelona (0-1) din turul sferturilor Ligii Campionilor.

După meci, Messi era în trecere prin zona mixtă, acolo unde jucătorii sunt intervievaţi de reprezentanţii presei, când a fost văzut de…mama lui Romelu Lukaku, nimeni altcineva decât atacantul celor de la United!

Chiar dacă fiul ei e, la rândul său, un jucător celebru, om de bază atât la United, cât şi în naţionala Belgiei, doamna Lukaku a fost entuziasmată să-l vadă pe Messi, care tocmai câştigase meciul cu băiatul ei.

Leo a fost îmbrăţişat de mama rivalului său, imaginile fiind surprinse şi de reporterii aflaţi la faţa locului, după cum se poate vedea mai jos:

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite