VIDEO Mesajul lui Christoph Daum înaintea meciului cu Danemarca. Ce aşteaptă neamţul de la suporterii români

0
Publicat:
Ultima actualizare:

România va întâlni Danemarca pe 26 martie, la Cluj, într-un  meci care poate fi decisiv în ecuaţia calificării la CM 2018.

Selecţionerul Christoph Daum a acordat un interviu pentru FRF TV în care explică importanţa dialogului cu antrenorii echipelor româneşti pe care le-a urmărit în cantonamentul din Antalya şi în care analizează partida cu Danemarca, din 26 martie."E important să îi vezi pe jucători la lucru, nu doar în partide amicale, ci şi la antrenamente. Am primit feedback pozitiv din partea antrenorilor cu care am discutat. E important să fim uniţi, să avem respect pentru munca fiecăruia", a spus Christoph Daum.

Selecţionerul României a analizat partida cu Danemarca, din 26 martie, de la Cluj-Napoca, spunând că ”fiecare meci e decisiv, trebuie să ajungem la un nivel în care să jucăm atractiv, ofensiv, pentru ca toţi să se identifice cu această naţională, toţi să o susţină”.

Şi le-a transmis un mesaj suporterilor: ”Împreună cu ei suntem foarte puternici! Îi rog să ne susţină strigând, nu aruncând cu artificii pe gazon sau cu alte obiecte ce nu au legătură cu fotbalul. De susţinerea lor avem nevoie mereu!”. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite