VIDEO Meciuri dramatice în Liga Campionilor: Atletico Madrid câştigă la lovituri de departajare, Arsenal, la un gol distanţă de o "minune"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Diego Simeone şi-a calificat echipa în sferturi
Diego Simeone şi-a calificat echipa în sferturi

Atletico Madrid şi AS Monaco s-au calificat în sferturile Ligii Campionilor, după ce au reuşit să le elimine pe Bayer Leverkusen, respectiv Arsenal Londra.

După ce a pierdut în Germania cu 1-0, Atletico Madrid a remontat handicapul cu golul lui Mario Suarez din minutul 27 (VIDEO). S-a mers cap la cap până în minutul 120 şi calificarea s-a decis la lovituri de departajare.

Aici, a fost o adevărată sarabandă a ratărilor, dar Atletico a avut nervii mai tari. Madrilenii au irosit două lovituri de departajare, prin Raul Garcia şi Koke, dar Leverkusen a ratat trei execuţii: Calhanoglu, Toprak şi Kiessling.

Au marcat Griezmann, Suarez şi Torres, respectiv Rolfes şi Castro, iar Atletico Madrid s-a calificat în sferturi. 

Într-un alt meci, pe stadionul Luis II, AS Monaco pornea de la 3-1 cofruntarea cu Arsenal. Londonezii au câştigat cu 2-0, goluri Giroud (36) şi Ramsey (79), dar n-au mai găsit puterea să marcheze şi golul al treilea, ce ar fi calificat Arsenal în mod miraculos (REZUMAT VIDEO). A fost a cincea eliminare la rând a londinezilor în optimile Ligii Campionilor. 

Până acum, s-au calificat în sferturile Ligii Campionilor FC Porto, Real Madrid, PSG, Bayern Munchen, AS Monaco şi Atletico Madrid.

Miercuri se joacă ultimele optimi (21.45, DigiSport şi DolceSport), Barcelona - Manchester City (2-1 în tur) şi Borussia Dortmund - Juventus (1-2 în tur). 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite